Příspěvky uživatele - 12.174

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nie je to take narocne len sa nebojte, 10.1.2012
v akvarku jsem choval sumce velkeho asi 8ks a darilo se jim tam nadherne po nekolik let po dosazeni zhruba 25cm byly vysazeni do hasicske nadrze 
Filtrační čerpadlo a ryby, 5.1.2012
škeble by to dokázali udržet čisté?
Plánuji výstavbu jezírka co tam dát za ryby?, 4.1.2012
Jsem z jižních čech a do filtrace hodlám investovat asi tak do 14 tisic, to nejhlubší místo by zabíralo skoro polovinu jezirka a sluníčko by na jezirko svítilo jen dopoledne. Když jsem sledoval videa na Youtube kde lide maji jezirko s pstruhy... celý příspěvek >
Plánuji výstavbu jezírka co tam dát za ryby?, 2.1.2012
Jezírko bude cca 6x7m a v nejhlubsím bodě 1,5-2m a zhruba s takovouto filtraci - filtrační set SUPERMAXI E (pokud někdo můžete skuste mi říct proč tata filtrace neni pro KOI to jsou ty kapři takový,,prasata,, nebo proč to není pro ně?) Čím bych... celý příspěvek >
Jeseteři, 2.1.2012
a vadilo by kdyby byl rybnícek vybetonovany nebo mám přece jen zústat u foliáku?
Jeseteři, 2.1.2012
Dobrý den, mám v plánu jezírko s jesetery a chci se zeptat jestly bych je mohl krmit játrama (mám knim dobrý přístup) popřípadě jestly jim ktomu mám dávat nějaké vytamíny nebo něco takoveho. Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika