Příspěvky uživatele - 222.88

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chov pstruhov, 12.8.2020
Neviem ci sa to tu niekde pisalo, ale ma niekto skusenosti s nejakym filtrom na sanie vody z rieky. Jedna sa mi o to, aby ked tecie v rieke spinava voda sa mi tato nedostala do jazierka. Cerpadlo mam umiestnene v sude v rieke. V tom sude su diery a... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 10.6.2020
Urobil som zmeny, hlavny privod som dal z rieky a nie zo studne. Cize momentalne mi tecie do jazietka cca 1000l/hod. Cize za den sa mi voda 2krat v jazierku vymeni. Je to viditelne lepsie, ma to len jednu nevyhodu... ked tecie v rieke mutna voda, tak... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 30.5.2020
Podla mna ten isty problem ako u mna, malo kyslika. Ja som to vyriesil, trvalym pritokom vody s rieky teraz mi tam tecie cca 2000l/hod. Od vtedy sa spravaju ryby uplne inak. Uv lampu som vyradil, filtraciu som nechal a tak isto aj vuduchovanie vody.... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 30.5.2020
Tak, dik, ale tymto ste mi nepomohol. Ja som skor ocakaval radu a nie toto. Ano mate pravdu na nete je kopec tojo ako ma byt zapojena UV lampa. A spravne je pred filtraciou aby rozlozene riasy mohol potom filter zachytit. Pekny den.
Chov pstruhov, 17.5.2020
Ok, neriesim. Chcem sa teda spytat duhaka ci mam radsej nahradit filtráciu tym kaldnes a biogulickami? A preco je teda uv lampa sparne ked je na zaciatku filtracie?
Chov pstruhov, 16.5.2020
Viete ked mi nieco napisete, ale nevysvetlite preco je to tak... Neviem od kial ste nabral ze mam pritok 1000l/hod. Ja som pisal ze mam cca 1, az 1,5l/min.to znamena 60 az 90 l/hod. Takze pisal som aj to ze ten pritok je slaby. A bol by slaby podla... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 15.5.2020
Takze dnes som odmeral obsah O2 vo vode. Na odtoku z jazierka to bolo 6mg/l.
Chov pstruhov, 13.5.2020
A este aka filtracia je teda vhodna ku pstruhom?
Chov pstruhov, 13.5.2020
No podla mna uv lampa pred filtrom je dobre. Pretoze vlastne narusi riasy a filter ich potom zachyti. Mal som uv lampu najskor za filtrom, ale teraz je podla mna voda daleko cirejsia. A co sa tyka filtracie, tak isto od zaciatku som ju nemal, mal som... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 12.5.2020
Mozem otazku? Preco filtracia spatne? Ten pritok vody zo studni je podla mna slaby. A viac bohuzial neda. A co sa tyka vzduchu, 30 l/min, je teda malo? Ak ano kupim novy motor.
Chov pstruhov, 7.5.2020
Pozdravujem chovatelov pstruhov. Tiez zacinam s chovom tejto ryby. Mam jazierko 11 m3, rozmer cca 7x3m v najsirsom mieste. Hlbka 120 cm. pritok zo studne, sice slaby, ale tecie v kuse... cca 1 - 1,5 l/min. Vzduchovanie 30l/min cez 6ks okruhlich... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika