Příspěvky uživatele - 184.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznama rostlina, 14.5.2014 Obsahuje fotku
Květ byl jen jeden den, poté se zatáhl a upadl...
Jakou sekačku s variabilním pojezdem?, 24.6.2013
Má někdo zkušenost se sekačkou AVENBERG GT Professional? Má variátor s plynulou regulací nebo 4 rychlostní převodovku?
Jakou sekačku s variabilním pojezdem?, 21.6.2013
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit sekačku s variabilní regulací rychlosti pojezdu? Nějakou osvědčenou, se kterou máte dobré zkušenosti, aby uměla dobře mulčovat, měla dobrou průchodnost terénem a něco vydržela. Děkuji
Mulčovací sekačka, 20.6.2013
U Mountfieldu slevnili model SP 535 HW 4S na 13.000,-  - další alternativa se silným motorem...
Odolná sekačka 4x4 do náročného terénu, 3.6.2013 Obsahuje fotku
A jakou byste doporučil, aby byla robustní a do terénu? Myslím, že teď budu mít chvilku čas nad tím přemýšlet a hlavně úplně jiné starosti, trávník teď vypadá takhle… :(((
Husqvarna LC 56, 29.5.2013 Obsahuje fotku
A ještě tenhle typ terénu s kouskem svahu...
Je tam i takový terén...
No ono je te plochy jeste mnohem vic a je takova pestra... (jen nevim jak vlozit více obrázků najednou)...
Husqvarna LC 56, 27.5.2013 Obsahuje fotku
Já bych jí chtěl "zapřáhnout" v trochu rozmanitějším prostředí a trochu se bojím, že bude velká a neobratná ve svahu, při otáčení, na břehu řeky i v lese mezi stromy... Přikládám foto části sekané plochy, pro představu...
Novou sekačku s DOV motorem?, 21.5.2013
Poradíte prosím projednu sekaček Honda, kde je mají vystavené a skladem? V nějakém větším městě na trase Praha, Tábor, Budějovice...? Děkuji
Novou sekačku s DOV motorem?, 20.5.2013
Pak je to jasná volba. Díky! :-)
Novou sekačku s DOV motorem?, 20.5.2013
Dobrý den, chystám se po 10 letech koupit novou sekačku a rád bych, aby zas nějaký pátek sloužila. Má smysl již vybírat s B&S DOV motorem nebo o nic nepřijdu, když vyberu nějaký motor starší konstrukce? Četl jsem na internetu marketingové... celý příspěvek >
Odolná sekačka 4x4 do náročného terénu, 6.5.2013
Děkuji za tip, ale 65.000 Kc za sekacku opravdu dát nemohu, nehledě na to, že by mi ji z té chaty určitě co nevidět někdo ukradl. Můžete mi prosím poradit nějakou hodně robustní sekačku která by snesla ten tankodrom a snadno by se s ní... celý příspěvek >
Odolná sekačka 4x4 do náročného terénu, 6.5.2013
Dobrý den, prosím o radu, jakou sekačku vybrat do terénu v okolí chaty. Jedná se o cca 2000-3000m2 plochy, část je břeh malé řeky s rovinou a svahem, okolí chaty je rovinaté, ale s různými terénními nerovnostmi a část je tráva v lese mezi stromy,... celý příspěvek >
Zarybňovací plán - pomoc, 28.2.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, měl bych jednu prosbu, založili jsem občanské sdružení, kde je jednou součástí i chov ryb na našem rybníku, nyní se snažím vytvořit zarybňovací plán, bohužel jsem nic podobného nikdy nedělal, ale pokusím se zde sesumírovat vše co jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika