|
Příspěvky uživatele - 80.203
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Propolisová tinktura, 19.8.2011 Zdravím, podrobný návod včetně fotek mám na svém webu.
Srdečně zdraví Martin
|  | Jak uchovat plásty s trochou medu, 19.8.2011 Zdravim - idealni reseni je chlazeny sklad mezisten - bohuzel je to take nejdrazsi reseni. Avsak zadna plisen, zadni skudci Velmi se mi osvedcily hermeticky uzaviratelne skrine v kterych se v nakladnich autech prevazi potraviny. Ty vsak take neni... celý příspěvek > |  |
|  | Jak zužitkovat zatuhlý med v plástech, 19.8.2011 Ahoj, se ztuhlym - zkrystalizovanym - medem lze udelat nasledujici: 1) v tepelne komore nechat zahrat (tusim na 45°C) a pak opatrne vytocit. Problem - ne kazdy ma tepelnou komoru
2) Plastve vyrezat a udelat medovinu
3) Nechat med vcelam :-)
... celý příspěvek > |  | Levný cukr, 19.8.2011 Ahoj vsem - v Nemecku (Aldi, Lidl) je cukr bezne! za 0,65 € tedy asi za 15,60 (1€ = 24 Kc). Zatim je to nejlepsi nabidka kterou jsem nasel. Takze vsichni z prihranici, kaslete na nase nenazrane obchodniky a nakupujte v Nemecku - cukr a mnoho dalsich... celý příspěvek > |  | Jak přemístit včely, 19.8.2011 Zdravim, osobne jsem se stehovanim vcelstev nemel problem. Nejlepe vecer (po zapadu slunce) nebo velmi brzy rano (pred rozednenim) zavru cesna, uly stahnu stahovakem a prenesu / prevezu. Dosud jsem v dusledku kocovani nezaznamenal zvyseny uhyn vcel.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|