Příspěvky uživatele - 23.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrtvý králíček, 25.6.2017
Já tedy nevím.. teď už je to jedno..., ale jedna samice, kterou jsem dala našim o první králíčky přišla, narodili se mrtví a hrozně naříkala i teta mi říkala, že tohle ještě nezažila, pořád je hledala, přešlo jí to až, když byla znovu březí. Teta jí... celý příspěvek >
Nemoc ledvin, 22.6.2017
Jestli se může maso konzumovat fakt nevím, ale já se držím toho, co si pamatuji od babičky... pokud jsou poškozené vnitřní orgány nějakou nemocí, maso nejíme. Mimo to, vzhledem k tomu, že píšete o tom, že i ostatní ze stejného vrhu mají nějaký... celý příspěvek >
Mrtvý králíček, 22.6.2017
Pokud jde o pití, tak, když jsem přecházela z misek na napáječky, nechala jsem v kotci i misku, asi dva dny. Oni to rychle pochopili. Vzhledem k tomu, že tam jsou prckové, je to riziko nechat dál misky, jak už psal S.P.Ch, tak by možná stačilo... celý příspěvek >
Úmrtí králíka, 17.6.2017
Zdravím můj milý S.P.Ch.. Očkovány byly obě. Aprilka je také králinda, původně z chovu od "našich". Má se to tak, že pokud jde o králíky, první jsem doma/obývák+  měla Andulku (léčila jsem jí abces), to je asi dva roky zpět, k té jsem... celý příspěvek >
Úmrtí králíka, 16.6.2017
Bohužel se zdá, že problém je jinde. Po smrti Dášenky jsem přinesla k Aprilce Karličku a Karlička včera zemřela. Příznaky byly do jisné míry podobné. Resp. Karličku jsem podle všeho našla dřív. Ležela na břiše, hlavu jakoby pevně nataženou... celý příspěvek >
Úmrtí králíka, 12.6.2017
Mluvila jsem s druhým původním chovatelem Dášenky a zdá se, že možná byla tak o dva roky + starší než jsem si myslela. To znamená, že jí mohlo být i víc než 6 let a tak by to snad nemuselo tak úplně souviset s nemocí typu mor apod.. I když, pokud... celý příspěvek >
Úmrtí králíka, 9.6.2017
To jste mě nepotěšil, na tuhle variantu jsem nepomyslela, očekávala bych u moru nějaké příznaky, i když jak jsem se dočetla rychlý průběh může být i bez příznaků. I když nejsem úplně příznivcem očkování, tak ano Dášenka očkovaná byla. V každém... celý příspěvek >
Úmrtí králíka, 7.6.2017
Zdravím všechny, dnes v noci mi umřela moje Dášenka a já vůbec nevím co se mohlo stát. Je mi jasné, že pitva by mohla příčinu odhalit, ale nechci jí nikam posílat a sama to také dělat nebudu. Tak jen jestli máte někdo nějaký odhad, co se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika