|
Příspěvky uživatele - 134.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podivné chování kočky, 10.6.2014 Příčín může být samozřejmě mnoho, ale napadá mě souvislost s těmi poškozenými oušky.
Kočku to musí průběžně, podle popisu, velmi trápit.
Po pravdě se mi v celém tomto tématu nelíbí jak veterináři vše "řeší" utlumujícími léky místo hledání... celý příspěvek > |  | Samice, 28.5.2014 Ano, máte pravdu, odchýlila jsem se od původního dotazu.
Nicméně opět si dovolím oponovat a to tím, že sunar nemá s mlékem zase tolik společného, jak uvádíte.
O tom, jaké hodnoty co se týká bílkovin a tuků má mléko se také nepřu.
Psala... celý příspěvek > |  |
|  | Samice, 22.5.2014 Tak v tom se evidentně neshodneme.
Zatím jsem tedy chválabohu u králíků nemusela řešit plné krmení, ale dokrmování sunarem od druhého dne věku přežila všechna králíčata zcela bez úhony a prospívají na výbornou.
Dokrmování jsem zredukovala až... celý příspěvek > |  | Samice, 20.5.2014 Je to již staré téma, ale možná jej vyhledá někdo další...
S mlékem a šlehačkou bych tedy určitě nezačínala, nemám nic proti zkušeným chovatelům a chápu, že dříve ani moc jiných možností nebylo. Nicméně vynikající zkušenost při dokrmování... celý příspěvek > |  | Poněkud hloupější slepice, 19.5.2014 Je to škoda, jsemsi jistá, že by slípky chodily sami bez potíží. |  | Nejake rady do zacatku?, 19.5.2014 Ještě doplním, že fotka je s původní velikostí snáškových hnízd. |  | Nejake rady do zacatku?, 19.5.2014  V zásadě se považuji za amatéra, slípky mám teprve druhým rokem. Nicméně vzhledem k tomu jak se jim daří, považuji náš chov za úspěšný.
Co napíšu jsou jen mé zkušenosti... libí se mi Tvůj přístup k chovu:), avšak postrádám v kurníku popeliště.... celý příspěvek > |  | Otevírání - zavíraní dvířek kurníku, 18.5.2014 Omlouvám se, že se vkrádám... problém už je nejspíš vyřešen, ale přesto mi to nedá...
Pro slepice mám kompletně krytý výběh - jednoduchá dřevěná konstrukce - dřevo a pár šroubů, vyplněné pletivem - pletivo a sponky do sponkovačky. Dva panty... celý příspěvek > |  | Poněkud hloupější slepice, 18.5.2014 Jsem ve své podstatě amatér, slípky mám teprve druhým rokem, tak mě prosím berte s rezervou..., ale svítíte jim večer v kurníku?
Slepičky jsme do výběhu pouštěli od prvního dne a od začátku sami bez potíží chodili do kurníku, přirozeně šli za... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|