|
Příspěvky uživatele - 234.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Očkování růží, 22.8.2013 Tyto růže mám naočkovány již několik let, a to jak keřové, tak i na stromku. Mám krásnou červenožlutou a čistě žlutou. Jsou nádherné, zejména první květy z jara. Kdyby měly lepší péči, než mají u mě, byly by ještě silnější a krásnější. Očko přiroste... celý příspěvek > |  | Chov krůt, 18.8.2013 Upřeněte prosím, co znamená že krůta se vybulí a má špatnou jitru. Potom se budu snažit zjistit, jak dál. Vlasta L. |  |
|  | Male drny travy v travniku, 18.8.2013 Pravděpodobně se jedná o některý druh jilku, nejspíše jilek vytrvalý. Tedy nic zmutovaného, ale výborný přírodní produkt. Při tom silném výskytu, jak je na obrázku, jste si ho buď rovnou vyseli, nebo byl podklad pod trávník nedostatečně odplevelen.... celý příspěvek > |  | Odčervování slepic, 15.8.2013 Entizol není antibiotikum, ale chemoterapeutikum, to je dost velký rozdíl. Vlasta L. |  | Byla krůta nemocná?, 14.8.2013 Pecky v žaludku mohou být příčinou zastavení pohybu jeho obsahu do střev. Krůta potřebuje dostatečné množství gritu, nejlépe hrubšího písku. Taktéž jsme z tohoto důvodu jednou museli krůtu předčasně zabít. Po otevření žaludku byl úplně zacpán... celý příspěvek > |  | Úroda ze semínka z kupované papriky ze supermarketu, 10.8.2013 Prosím hosta 21713, aby se pochlubil, co mu vyrostlo z přesevu Startu, jak popisoval v příspěvku z dubna. Psal o asi 100 rostlinách, tak by to bylo jistě zajímavé. Vlasta L. |  | Okurky a tykvovité 2013 - sklizeň, 6.8.2013 Dobrý den, paní Jiřino, ty žluté patizony k naložení jsou normální velkoplodá odrůda (jaká?), nebo něco spešl, co má drobné plody? Přivezla jsem si naložené z Polska, byly výborné, tak příští rok mám od Vás inspiraci. Vlasta L. |  | Zálivka česneku a cibule, 27.7.2013 Vloni jsem nasázela španělský česnek, zakoupený v Kauf. Byl to krásný zdravý paličák. Jelikož česnek je silně ošetřen fungicidy tak, že je zněj cítit namísto česneku chemický pach, netřeba ani mořit. Po rozloupání se téměř nic nemuselo vyřadit.... celý příspěvek > |  | Problém se slepicemi, 25.7.2013 Nejsou to slepice z klecí, když jsou již roční, těm to trvá déle, třeba až několik dní, ale naučí se. Hybridy do klecí mají geneticky fixovaný klid, takže zpočátku kam je postavíte, tam je najdete. Za nedlouho, jak přijdou ven, tak zase získají běžné... celý příspěvek > |  | Nemocne kace, 19.7.2013 Obávám se, zda jste káče nezahubila maxi dávkou vitamínů, v krmném návodu Supervit D se udává 4 g na 10 kusů, což tak může být něco kolem lžičky, po dobu 4-5 dnů. Vysoká dávka vit. D i A jednorázově nebo ve Vašem případě opakovaně může být toxická.... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|