|
Příspěvky uživatele - 173.179
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 1.2.2018 Existují zárodky i ložiska zárodků pletiv, Říká se jim meristematická (zárodečná) pletiva, jsou umístěna mezi dřevem a lýkem výhonu a v pupenech. Schopnost rostliny změnit funkce jednotlivých bněk rostliny po jejich diferenciaci na určitý druh... celý příspěvek > |  | Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 9.1.2016 Dělal jsem 2015 obytnou střechu nad sklepem 3x5 metrů... dřevo vyšlo asi 11 tisíc, hřebíky, jednoúčelové nářadí a podobně asi 2 tisíce, pokrytí střechy asi 6 tisíc, dveře s futrama 4 tisíce... další drobnosti asi 2 tisíce...
ale pořád je to dle... celý příspěvek > |  |
|  | Poškozený ořešák (Mars). Co s ním?, 9.6.2015  Zdravím, jelikož mi ořešák ožrali srny tak řeším, že když znovu opukl, tak nevím který výho nechat. Všechny pod roubem jsem dal pryč, ale ten nejvyšší je strašně zkroucený a druhý pod ním je sice rovný ale nevím zda již není moc blízko pod roubem. Co... celý příspěvek > |  | Co je to?, 5.7.2014  Dobrý den,
na zahrádce se nám vyskytly 3 rostliny a nikdo z nás neví, co jsou zač.
Nepozná je někdo z vás?
Děkuji
|  | Výměna motoru u MS16, 17.5.2014 Děkuji za reakci, ale odkaz není kompletní. Já měl jednu řemenici sundanou, aby to bylo lépe videt. Byl jsem v Mountfieldu to omrknout a zjistil jsem, že muj motor ma delsi zpátečkovou hřídel, tak jsem ji zkratil a je vše vyřešeno. |  | Výměna motoru u MS16, 16.5.2014  Ještě nějaké foto...
|  | Výměna motoru u MS16, 16.5.2014 Koupil jsem starý Mountfield MS16 s příslušenstvím ale s vydným motorem. Sehnal jsem si tedy nový motor, ale při výměně jsem narazil na dva problémy, které způsobuje to, že novější motor je již OHV a má hřídel na zpětný chod níže. Předělat osyčky na... celý příspěvek > |  | Dakr FD3, 10.1.2012 Dobrý den,
nevíte někdo zda se dá použít Dakr FD3 i na tahání vozíku s např. 200 kg nákladem do kopce cca 15°?
Kolik snese ten pojistný ventil hydropohonu?
Miko |  | Problém s rašením podezření na Hálčivce, 27.5.2011 Dobrý den, taky se mi to stalo, réva léta rodila, a teď část, která nebyla pod stříškou stodoly takto vypadá. Vypadají tak i některé nové sazenice, jiné, které jsou 5 m od sebe zase ne. Nemám žádnou ušlechtilou odrůdu, vždy byla sklizeň velká. ... celý příspěvek > |  | Magnolie - pěstování a střihání, 9.5.2011 Dobrý den,
před rokem jsme zasadili magnolii, koupenou v zahradnictví a v létě ji začali světlat listy do žlutozelené barvy. Letos už světlé do žluta zbarvené narostly a mají světlounce zelené skvrny.. Ale nesesychají a není na nich vidět žádná jiná... celý příspěvek > |  |
|  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 6.2.2011 Martine pěkná práce, to se mi líbí.Budu rád když zveřejníte více fotek.
Ať se dílo podaří. |  | Doporučili byste mi tenhle skleník?, 6.1.2011 Doporučuji Skleníky V&P. Mám ho a absolutní spokojenost. Mohu doporučit. |  | Slepice si vyzobávají peří, 14.2.2010 MAGGI do vody - jaká by měla být koncentrace? asi jako do polévky? díky za odpověď. |  | tůje cypřiš, 6.3.2009 Koupili jsme 30ks cypřiše, všechny uhynuli přes veškerou snahu, v zahradnictví mi pak řekli, že cypřiši se v našich klimatických podmínkách vůbec nedaří a je hlavně náchylný na mráz. |  |
 |
|
|
|