Příspěvky uživatele - 60.119

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slepice žere vejce, 27.5.2013
já četl, že pomáhá vyfouknout vejce, a naplnit horčicí... dát do kurníku a když se slepice takhle několikrát "spálí", tak se to odnaučí... zjistí, že jí to nechutná...? Ovšem vyzkoušené to nemám...
Vinič a slepice, 21.5.2013
10 slípek na 6m2...mám strach, že se uklovou... Slepice potřebují hrabat, živočišné bílkoviny, trávu,... doporučuju raději méně...5 by to snad zvládlo... ale i tak doporučuju zrní sypat na zem, ať hledají, trávu dávat do nějakého drátěného koše at jí... celý příspěvek >
Vinič a slepice, 20.5.2013
Nevím, jak slípky a víno, ale jinak stromky ve výběhu nejsou žádný problém... ani zákrsky, tak myslím, že ani víno by nemuselo být. Ovšem 2x3 metry mi přijde taky celkem malé... my máme tři slepice na asi 1x4m+nad půlkou výběhu 1*2m kurník (celková... celý příspěvek >
Co zabíjí slepice, 22.4.2013
Podle popisu bych to tipoval na slepice samotné... mně se takhle taky "požraly"...vytahaly si navzájem střeva... zůstala jen jedna... s kapkami krve na hřebínku a zobáku... ovšem jak proti tomu bojovat nebo čím to je Vám bohužel... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika