|
Příspěvky uživatele - 102.229
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zpracování zabitých kuřat, 16.4.2019 Dobrý den,
chci se zeptat - po zabití kuřete, oškubání a vykuchání - dá se použít zbytek kuřete, které se nepoužívají pro konzumaci lidmi jako krmivo pro psa, kočku nebo slepice - mám na mysli pařáty, střeva atd. nebo to mám někam... celý příspěvek > |  | Uhynulá slepice, 15.4.2019 Zdravím, ta slepice určitě uhynula v důsledku vytlačení konečníku nebo kloaky, o otravu nebo nemoc nešlo. Už jsem jí stejně vyhodil, takže o to maso nejde, spíš jen o princip, pokud zvíře uhyne např. nějakým úrazem, zakousne ji sousedův pes atd. tak... celý příspěvek > |  |
|  | Zkušenosti, 12.4.2019 Na webu kurice.cz jsem loni koupil 10 kuric ISA Brown, cca 20 týdnů starých dle jejich informace, pomalu zacali snaset, 10 vajec za den jsem mel za cca 2 mesice, tak nevim, kdy ktera zacala snaset. Ze zacatku byly hrozne bojacne, nedalo se k nim... celý příspěvek > |  | Uhynulá slepice, 12.4.2019 Dobrý den,
našel jsem včera uhynulou slepici v kurníku, po prohlídce jsem zjistil, že měla vyhřezlý konečník, cca 3 cm venku (nebo kloaka, nevím, nejsem odborník) zřejmě to byl důvod úhynu. Dá se tomu nějak předejít? Dá se takováto uhynulá... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|