|
Příspěvky uživatele - 217.79
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jednoosy malotraktor z Mounfieldu či Vari/Terra, 28.5.2013 Jen doplním-přestavba převodovky ze 2t motoru na 4t motor je možná, taky jsem se nato ptal, udělá to každé servisní zastoupení vari.Je to lepší než jezdit o dost pomaleji. |  | Lištová sekačka - zkušenosti, 28.5.2013 Sekávali jsme MF 70 celé louky a je to jako se vším-musí se to umět.Dnes má každý doma pilu a už se tváří jako letitej dřevorubec.Takže pro laika bude určitě bubnovka rozumější volba, ale záběr lištovky s ní nedožene, navíc jsem zaslech, že u... celý příspěvek > |  |
|  | Technika pro komunalni sluzby, 28.5.2013 Malé objemy-pila, křoviňák=STIHL.Sekačka honda, popřípadě stiga(ta je dobrá s hliníkovým šasi a hliníkovými kolečky+honda motor+3 rychlosti dle typu traviny a celkově finančně dostupná {ta kolečka jsou podstatná pro převoz po vlastní ose po chodníku,... celý příspěvek > |  | Olej do křovinořezu 4mix, 28.5.2013 Jakákoliv syntetika pro 4mix je vhodná, já používám motul, je levnější o kilo než ultra hp od stihlu. |  | Práce, 27.5.2013 Takto to bohužel vůči technice a konečnému výdělku je, málo sekacích cyklů x vyšší náklady za posečený metr.Cena se musí následně uzpůsobit, jinak je lepší jít na hlavní výdělečnou činnost jinam, doplácet na to opravdu nelze, jistější je sazba na... celý příspěvek > |  | Fotky kurníku a slepic, 10.4.2013 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat k tomu popelení, stačí slepičkám ta suchá zem, nebo je lepší přidat popel? Děkuji všem za rady. |  | Tip na tichou sekacku?, 18.5.2012 Podívejte se na německý sekačky Solo. Mají patentovaný systém "vysavacího" kola nad nožem který zlepšuje vyhazování i za nižších otáček. Takže je člověk může v klidu držet na půl plynu. Takže přes zvuk svého motoru slyším sekat sousedku o dvě zahrady... celý příspěvek > |  | Honda UMR 435 T - zádový - nemá někdo zkušenosti?, 18.5.2012 Dělal jsem se zádovkou así dva dny na horách v terénu ale domů bych to nechtěl. Proti klasickýmu křoviňáku je to těžší a hůř se to v ruce vyváží takže je to i těžší do ruky. Co se týče konstrukce tak ohebná hřídel má logicky kratší životnost než... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|