Příspěvky uživatele - 217.79

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jednoosy malotraktor z Mounfieldu či Vari/Terra, 28.5.2013
Jen doplním-přestavba převodovky ze 2t motoru na 4t motor je možná, taky jsem se nato ptal, udělá to každé servisní zastoupení vari.Je to lepší než jezdit o dost pomaleji.
Lištová sekačka - zkušenosti, 28.5.2013
Sekávali jsme MF 70 celé louky a je to jako se vším-musí se to umět.Dnes má každý doma pilu a už se tváří jako letitej dřevorubec.Takže pro laika bude určitě bubnovka rozumější volba, ale záběr lištovky s ní nedožene, navíc jsem zaslech, že u... celý příspěvek >
Technika pro komunalni sluzby, 28.5.2013
Malé objemy-pila, křoviňák=STIHL.Sekačka honda, popřípadě stiga(ta je dobrá s hliníkovým šasi a hliníkovými kolečky+honda motor+3 rychlosti dle typu traviny a celkově finančně dostupná {ta kolečka jsou podstatná pro převoz po vlastní ose po chodníku,... celý příspěvek >
Olej do křovinořezu 4mix, 28.5.2013
Jakákoliv syntetika pro 4mix je vhodná, já používám motul, je levnější o kilo než ultra hp od stihlu.
Práce, 27.5.2013
Takto to bohužel vůči technice a konečnému výdělku je, málo sekacích cyklů x vyšší náklady za posečený metr.Cena se musí následně uzpůsobit, jinak je lepší jít na hlavní výdělečnou činnost jinam, doplácet na to opravdu nelze, jistější je sazba na... celý příspěvek >
Fotky kurníku a slepic, 10.4.2013
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat k tomu popelení, stačí slepičkám ta suchá zem, nebo je lepší přidat popel? Děkuji všem za rady.
Tip na tichou sekacku?, 18.5.2012
Podívejte se na německý sekačky Solo. Mají patentovaný systém "vysavacího" kola nad nožem který zlepšuje vyhazování i za nižších otáček. Takže je člověk může v klidu držet na půl plynu. Takže přes zvuk svého motoru slyším sekat sousedku o dvě zahrady... celý příspěvek >
Honda UMR 435 T - zádový - nemá někdo zkušenosti?, 18.5.2012
Dělal jsem se zádovkou así dva dny na horách v terénu ale domů bych to nechtěl. Proti klasickýmu křoviňáku je to těžší a hůř se to v ruce vyváží takže je to i těžší do ruky. Co se týče konstrukce tak ohebná hřídel má logicky kratší životnost než... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika