Příspěvky uživatele - 75.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krůty + husy, 21.1.2013
Pochybuji, že vám někdo prodá housata 2-3 měsíce.
Výběh pro krůty, 14.10.2012
Podle toho kolik jich budete mít, já mám na 20 krůt cca 16m2, ale mají tam hřady, na zemi jsou málo kdy. A chodí se tam opravdu jen vyspat
Výběh pro krůty, 14.10.2012
Pokud je chcete jen na výkrm, tak stačí klidně jen 5x5, krmit granulema a výsledek se brzy dostaví. Pokud budete krmit pšenicí, kukuřicí, pečivem apod., krůty si umí také dost nahrabat sami, tak je lepší je pustit na volno. Brojlerové krůty mě... celý příspěvek >
Kohout mi dělá starosti, 25.9.2012
u nás už by skončil na víně :D
Zlodějina Kavapo, 19.8.2012
Z nouze jsem opět musela využít služeb této rádoby firmy. Včera dopoledne jsem si ověřila cenu krůt u paní na telefonu, který je uveden na letáku, byla mi potvrzena cena 270 kč, dnes přijel starý řidič a krůta stála 290. Při 14 ks je to již značný... celý příspěvek >
Chov krůt, 11.8.2012
Stalo se nám něco podobného, rostou jim tam nová brka a klovou si je. Mazala jsem jim to betadinem. Silnější vrstvu a rozmazat v rámci možností. Už to asi ostatním pak nechutná, tak dál neklovou. Za 2 dny to zaschne a už se to samo dohojí. A do vody... celý příspěvek >
Kachna pižmová, 2.8.2012
Zkuste magi do vody.
Výběh pro slepice, 23.6.2012
na tak malém výběhu bude bláto i za sucha... doufám, že jim aspoň hážete trávu ze sekačky.
Výběh pro slepice, 22.6.2012
Čekal jste snad, že budou vonět po fialkách? :D Vymyslete nějaké odvodnění a část výběhu na čas oddělte a zatravněte, pak naopak. trávu sice ušlapou, ale nebude tam takové bláto. Aspoň u nás to funguje. Na 15 slepic máme cca 150 m a ačkoli tam svítí... celý příspěvek >
Kohout klove krůtu, 22.6.2012
Děkuji za názor. Zatím jsem jí to ničim nemazala, protože jako na potvoru jsem doma sama a nemá mi kdo pomoc jí přidržet. Tak snad do neděle přežije nebo se o to pokusím ráno, dokud bude zavřená. Zdála se mi taková skleslá, ale na zaťukání kýble se... celý příspěvek >
Kohout klove krůtu, 22.6.2012
Dnes mi začal mladý kohout klovat krůtu, až do krve v oblasti kloaky. Chudák stála a držela. Je jí 4 měsíce. Už jsem je oddělila, ale nevím proč se tomu tak stalo. Nudit se určitě nebude, má dost svých slepic, výběh 1500m s různými zákoutími a... celý příspěvek >
Vzájemná snášenlivost různých druhů drůbeže, 30.5.2012
Když budou mít dost místa, tak ano. Jinak je ušlapou. A kachny jsou cákalky, chtějí vodu, takže pozor aby vám nezmáchaly brojlery, protože ti by to nemuseli rozchodit...
Proč umírají malá kuřátka, 10.5.2012
Děkuji všem za rady a ochotu věnovat čas na příspěvek. Vzali jsme brojlery od jiného dodavatele, při stejných podmínkách už je jim týden a nepošel ani jeden. Takže mám jasno, brojlery ano, ale už nikdy z Kavapa. Navíc jsou o polovinu dražší...
Proč umírají malá kuřátka, 5.5.2012
Děkuji za vaši reakci, ale jedná se mi o malé brojlery, 11 týdenní mi asi nikdo neprodá :D Jinak kuřice samozřejmě kupujeme větší, s těmi problém nemám. Přeji hezký víkend.
Proč umírají malá kuřátka, 4.5.2012
Kdyby jim bylo horko, tak se pravděpodobně odsunou všechny, ale leží pod žárovkou, pěkně natažené, nemačkají se k sobě. Tak si myslím, že jim je tak akorát...
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika