|
Příspěvky uživatele - 174.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krovinorez - Husquarna versus Stihl, 9.5.2009 FS 130 je jeden z nejlepších křovinořezů. Má výborný poměr hmotnost/výkon a váží pouze 5,9 kg, takže se s ním člověk nenadře. FS 450 je sice dělo, ale doma ten výkon člověk ani nevyužije a váží 8,1 kg. Na buřeň v lese super, ale domů raději FS 130.... celý příspěvek > |  | Vodárna - nerez?, 9.5.2009 2 Bardak: Hluk mohou způsobovat opravdu ložiska, nebo omleté a nánosy vodního kamene nevyvážené bronzové stupně, či obojí. Nutno vyměnit stupně, ložiska i ucpávky, v obchodě budou vědět. Dlouhý chod může způsobovat příliš utažený zavzdušňovací šroub... celý příspěvek > |  |
|  | Hadice Semperti a čerpadlo, 9.5.2009 No proto :-). Jen k těm membránovým čerpadlům. Ony tlak chvíli udrží, ale přesto pomalu padá. Pro závlahu by to asi stačilo, ale pokud by člověk zapomněl čerpadlo zapojené, tak by stejně spínalo v řádu desítek sekund (vyzkoušeno na ROB 2). Dále stal... celý příspěvek > |  | Hadice Semperti a čerpadlo, 9.5.2009 Tlakový spínač nemůžete použít k téměř žádnému ponornému čerpadlu (kromě typu nautila, apod.) Nemají totiž zpětnou klapku, takže voda teče ihned zpět a tlak během vteřiny spadne. Díky tomu by se po vypnutí čerpadlo neustále vypínalo a zapínalo.... celý příspěvek > |  | Jakou motorovou pilu pro zenu?, 6.5.2009 Když byste mi chtěl dát 4000,-, abych vám doporučil pilu, tak vám tak akorát zavolám houkavý auto. Abyste pochopil, kam mířím, tak když by to nebyly 4000,- (byť tazatelka psala o pěti), ale 2000,-, stále byste uměl doporučit? Partner 422, taktéž její... celý příspěvek > |  | Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 4.5.2009 Citace:"Centrál je též dobrá vychytávka, ale kolikrát s ním kdo hýbe?" Ten, kdo má relativně rovný pozemek asi nikdy, ale ten, kdo má relativně "křivý" pozemek, jako třeba já, centrál ocení. |  | Cim promazat pridrene lozisko?, 30.4.2009 Zkuste, ale jestli je v ložiskách místo kuliček či válečků "štěrk," tak tam můžete dát rovnou kroužek z bukového dřeva. |  | Jake znacky lozisek jsou nejlepsi?, 30.4.2009 Nevím kde bylo ložisko použito, zda tam i původně patřilo, proč odešlo, a zda mělo předepsanou vůli, ale pokud se nejedná o > 10 000 ot/min., pak patří ZKL-ZVL k tomu lepšímu, byť občas se dá narazit na zmetek. Nejlepší ložiska, která znám jsou Koyo,... celý příspěvek > |  | Vari IV, Honda GCV160, měrka oleje, 30.4.2009 Když jsem před více než rokem kontaktoval výrobce VARI, bylo mi do tlf. řečeno, že hladina oleje u motorů honda se měří při nezašroubované měrce. Servisák zahradní techniky mi řekl, že obecně pro všechny motory zahradní techniky platí, že měrky se... celý příspěvek > |  | Cim promazat pridrene lozisko?, 30.4.2009 Pokud je již ložisko přidřené, a nemáte možnost ložisko ihned vyměnit, zkuste použít grafitové či molykové plastické mazivo. Sice je dost abrazivní, ale právě pro takové krické tření je "vhodné." Ale je to jen na den na dva, ne na měsíc. Mně odešlo... celý příspěvek > |  |
|  | Motorový olej, 30.4.2009 To je dobrá cena. U nás stojí stáčený PP80 asi 65,- a PP90 asi 80,-, obé bez DPH, což už je při tom objemu poznat. |  | Motorový olej, 30.4.2009 Vím vím, chtěl jsem jen naznačit, že i kdybyste s PP90 vyjel v lednu, tak se nic nestane :-). |  | Motorový olej, 30.4.2009 Pokud traktor nejezdí přes zimu, pak je lepší PP90, taky je o dost dražší. PP90 pro zimní provoz není doporučen, nicméně do traktoru jej v okolí používají všichni, i v zimním provozu. |  | Čím mazat převodovku na BDR 700?, 26.4.2009 Nesouhlasím. Kluzných složek, které mažou lépe než olej, může být v plastických mazivech několik, některá plastická maziva jsou olejů zcela prostá. To, co umožňuje vtékat zpět ke třecím dvojicím je právě bod tání. To, že u A00 (či u olejů) dosahuje... celý příspěvek > |  | Čím mazat převodovku na BDR 700?, 24.4.2009 Má zkušenost s vysokoteplotní vazelínou v převodech s vyššími otáčkami, tj. v řádu tisíců/sekundu, je celkem mizerná. Odstředivá síla vyhází vazelínu mimo třecí dvojice, a díky vysokému bodu tání nateče zpět až když už je pozdě. Za menší zlo považuji... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|