Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 19:44
Pivo mám rád, ale obejdu se bez něj. Elektřina je snad jen o málo zbytnější, než voda a vzduch. Že se v naší zemi vyrábí za cenu nevelkou a náš koncový spotřebitel ji koupí za nemalou je dle mě kulantně řečeno necitlivé. Spousta výroben-přehrady,... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 17:12
No, to vám tak jeden před Vánoci a Novým rokem popřál kolegům vše nej. Že tím otevřel maličkou skříňku jako bájná Pandora, to ho v té chvíli opravdu nenapadlo. Ale nezoufejme, stejně jako v té škatulce zbyla i pro nás alespoň Naděje! SPCH
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 16:30
Občas se peskuju, že mám hlavu málo pružnou stran moderních technologií, před chvílí, ve volebním svatostánku jsem byl rád, že jsem se tam legitimizoval plastovou kartičkou! Mladí kolegové měli nějaké problémy-jakási aplikace, či co jim nefungovala,... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 13:28
Ano, je začátek podzimu. Začíná přituhovat. Vánoce se blíží, v hlavě se perou úvahy, jestli je informace o existenci, neexistenci Jéžiška pravdivá, jde-li o lež milosrdnou... Někteří z nás už nejsme děti-ať věkem, či rodinným stavem, morálku máme... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 2.10.2025
K tomu borci na obrázku-do přípisu dosadil jsem si k vládě háček, vznikl další velký ptáček, možná rovnou dva-Z. a P.. Jakou frustraci musí zažívat naše hvězda nejjasnější-tedy Slunce, které od rána pádí jistým směrem a za 24 hodin je cca tam, kde... celý příspěvek >
Fruit Atraction Madrid 🍎🍏🍐, 1.10.2025
Nebuďte slušnej, řekněte jméno, Juane či Véno! V Madridu se kdysi bojovalo za Prahu... Děkuju Korzárovi, fota jsou pěkná, usměvaví lidé a ovoce chutné, SPCH.
Počasí 2025, 27.9.2025
Já měl uvyklé své králíky i na natě z topinamburu, cukrové kukuřice-bylo to zpestření nejen chuťové, ale taky to plnilo objem-v době roku, kdy kvůli velkému SUCHU-tzn.převážně v létě nebylo zelené-travsko. To přišlo vhod, že se pěstovaly giganty a... celý příspěvek >
Počasí 2025, 26.9.2025
Děkuju těm Nahoře, že mi pomáhají ve snaze o zabržtění mě, toho vozu v chvatu, páč by to mé bolavé koleno, ramena a vůbec celá kostra nejspíš šeredně odskákala. Navíc voda byla a je třeba, mám v plánu asi za měsíc na naše budoucí bydliště přesadit... celý příspěvek >
Dolanka, 24.9.2025
-dát si denně dva, tři kousky, zmazat sobě prsty, fousky, zapít mlékem povidlovým-Božská mana, to Vám povím! SPCH
Počasí 2025, 22.9.2025
Prosím všechny Boží Petry, ať nám vanou svěží větry, ať jsou z vlny ovčí hebké, teplé svetry. Rakety jen tenisové a radosti pen._čo to trepem-finanční, ať se lidem dobrým vyhne peklo inflační. Švestky dej nám do koláče, trnky do skla zas, deku pevnou... celý příspěvek >
Verierova palmeta - pokus Harlekýn, 22.9.2025
-nádherný časosběr, Třeštíková hadr! SPCH
Počasí 2025, 22.9.2025
Říkal mi kamarád kamioňák, že se některé vlaštovky naučily v případě náhlého pokažení počasí využívat tunely vedoucí skrz hory, tak snad to i ti naši opozdilci dají, budu na ně v dobrém myslet. Mám rád jejich švitoření a jejich obživa mj.zvyšuje... celý příspěvek >
Počasí 2025, 21.9.2025
U Kroměříže včera ráno mlha hustá na mačetu, dnes čirý vzduch, příslib krásy s nádherou. Před necelým rokem-říjen až první dekáda listopadu komárů, že jsem taková kvanta v našem luhu nikdy dřív nezaznamenal. A že těch potvůrek u nás teď příliš není,... celý příspěvek >
Počasí 2025, 19.9.2025
Jedním okem sleduju počasí za oknem, druhým neméně lačně otevření obálky s poselstvím T.G.M.. Vyrojila se spousta spekulací, co asi obsahuje-jedna z nich: Zpráva tato jako hrom-Petr Pavel jest můj klon-spustím tímto mocný ryk, Táta vlasti, Masaryk.... celý příspěvek >
Počasí 2025, 19.9.2025
Kdybych třeba nožkou dupnul, na to přání zcela upnul, chod Vesmíru svým jde směrem-snad se z toho nepos.r.m!? A vůbec-pojďme chytnout trochu déčka bez nutnosti zvedání tv poplatků, ona se nás paní Zima zeptá, až nám kopýtkami na náledí zakvedlá,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika