Příspěvky uživatele - 64.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sloupovité jabloně Herald - Cumulus - Slendera, 23.10.2020
Dobrý den, ve školce, kam se chystám pro broskvoně, mají v nabídce sloupovité jabloně Herald, Cumulus a Slendera z VŠÚO Holovousy, ale nedaří se mi najít k nim zkušenosti pěstitelů. Máte je prosím někdo vysazené? Pokud ano, jak jste spokojeni?... celý příspěvek >
Jaký vysokokmen do zahrady - hrušeň nebo něco jiného?, 18.9.2020
Dobrý den. Mám v zahradě u domu jako dominantu starou větší jabloň, která už ale odchází, je hodně nemocná, málo a střídavě plodí drobná jablka a zřejmě už dlouho nevydrží, každým rokem jí zčerná část větví, které odřezávám, takže už není ani moc... celý příspěvek >
Výsadba stromku - zahradnický substrát, 23.10.2018
Dobrý den, o víkendu jsem na zahradě vysadil tři stromky - zákrsky a jelikož mám těžkou jílovitou půdu, bylo mi řečeno, abych ji v jámě nahradil zahradnickým substrátem. Na dno jsem dal (kupovaný) kompost a následně kolem stromku pouze obyčejný... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika