Příspěvky uživatele - 68.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kartón z krabic jako mulč?, 25.9.2020
Já jsem to používal jedině v případě, když jsem na nové navážce měl přesličky. Lepidla se bát nemusíte. Každopádně je to děsně nevzhledné.  
Jakou sekačku do členitého terénu 500m čverečních, 8.9.2020
 heh, jo a proto se s nimi Honda neúspěšně soudí kvůli výrobě kopií motorů řady GX. Tolik drzosti ta čínská cháska má, že je ani nepřejmenuje. Honda jen čumí, co se děje s jejími mazlíčky á la GX160, GX200, GX340... atd. Mimochodem jedná se o... celý příspěvek >
Jakou sekačku do členitého terénu 500m čverečních, 7.9.2020
Stigy jsou výborné sekačky, ale pro vás nic moc nenabízí. Combi 55 SVQ je dražší a má zbytečně velký záběr, což by v členitém terénu bylo otravné. To je na větší plochy. V úvahu by připadala Combi 50 SVQ B, ale osobně se vyhýbám textilním... celý příspěvek >
Jakou sekačku do členitého terénu 500m čverečních, 6.9.2020
Já bych v takovém případě neváhal a beru AL-KO Highline 51.9 SP-H, jen hmotnost je o kilo větší. S tou požadovanou hmotností je problém. Moc lehká = někde se šetřilo. Takže bud bude nebude lehoučká a nebo připadá v úvahu hliníkové šasi (drahé... celý příspěvek >
Výběr zahradního traktůrku, 24.8.2020
Zahraní traktory jsou vždycky na roviny a pidi kopečky, k tomu byly vymyšleny. Na větší kopečky jsou ridery s nízkým těžištěm nebo jiná speciální zařízení. Důvodem je nízké těžiště a systém pohonu.  Sousedův traktor z MF nemusel být šmejd,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika