Příspěvky uživatele - 36.244

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc rajčat?, 12.4.2021
Milane, myslíš, že by to mohla být houbová choroba (ve stylu rez hruňová), kdy araucaria je hostitelem a rajče mezihostitelem? Mirek
Rajčata 2021, 4.4.2021
Ano, Evi, odhadla jste to dobře. Já jsem počítal, že sklizeň bude později, ale zrání bylo opravdu rychlé, urychlilo je teplé a slunné počasí před Velikonocemi. Milane, chuť jsem porovnával se Strabenou z farmy Mutěnice. Startka bylo o maličko... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 4.4.2021 Obsahuje fotku
Tak bohatou a krásně naaranžovanou úrodou jako paní Eva se pochlubit nemůžu, přesto zmíním svůj skromný první letošní (velikonoční) košt. Odrůda Start F1, váha plodu 40 g, chuť na subjektivní stupnici (1 - 10) hodnotím jako velmi dobrou cca 7 (možná... celý příspěvek >
Výsev neúspěchy, 31.3.2021
Souhlasím s Milanem, 18 stupňů je pro klíčení málo. Ale i já měl letos poprvé s klíčením rajčat problémy. Na 24 hod. jsem je namočil do vody se stimulátorem růstu a následně zasel do supresívního substrátu pro výsev a množení Profik. Klíčil jsem při... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 27.3.2021
Jo, jo, jestli ji nic nesklátí, bude v dubnu košt. Mirek
Rajčata 2021, 26.3.2021 Obsahuje fotku
Takovou barevnou rajskou pomlázkou, jakou nás potěšila paní Eva, se pochlubit nemůžu. Ale i zelená rajčátka na keři, předzvěst bzké vlastní sklizně, také potěší. Svou Startku jsem vysel na konci listopadu, od začátku února ji mám v 10 l plastovém... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 19.3.2021
Vladimíre, vidět jste ji tam nemohl, neb jak píše pan 28.103, jedná se o preventivní postřik. Zdraví Mirek
Česká genová banka, 20.2.2021
Vladimíre, zkuste na webu Výzkumného ústavu rostlinné výroby záložku Databáze, jestli to náhodou není ono. Mirek
Jalapeňo nepálí, 19.2.2021
Jo, asi šlo vesměs o vaše příspěvky. Milana zajímala ta bulharská odrůda, asi by ji rád vyzkoušel, ale jestli je dnes ještě někde k sehnání, toť otázka. Mirek
Jalapeňo nepálí, 19.2.2021
Milane, díval jsem se do historie tohoto webu, co se tu psalo o odrůdě Start F1. Předky rajčete by měly být odrůdy Ostravské rané (jež vzniklo křížením Stupického polního) a bulharská odrůda (klon) M21. Která z nich je otec nebo matka, není zde... celý příspěvek >
Jak oživit velmi stará rajčatová semena, 12.2.2021
Vladimíre, ve vztahu k tomuto vláknu zaznělo ve videu jedno zajímavé sdělení, že jsou-li semínka vhodně uskladněná (v šatníku), tak vydrží i 30 - 40 let. Takže směle oživujme! Jinak ty látky (auxin, kyselina giberelová), co zmiňoval pan 238.28,... celý příspěvek >
Bulharská rajčata 2018, 11.2.2021
Milane, byly většinou z Bulharska, z Rumunska vyjímečně. Těch odrůd bylo více, jednak takové, co popisuješ, ale třeba i se špičkou. Mirek
Podnože pro roubování rajčat a paprik, 1.2.2021
Zadejte si do vyhledávače Vitalpaprika F1. Zdraví Mirek
Atraktívne druhy rajčín, 29.1.2021
Zdravím všechny dikutující, snad jsem se připojil na správné místo tohoto vlákna. Black from Tula, ale také Black Krym a Black Prince jsem pěstoval v roce 2014, ani jedna z těchto odrůd mě tehdy chutí nenadchla a tak jsem se k nim v následujících... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 4.1.2021
Balné a poštovné dohromady 168,40 Kč, to je darda! Dražší jak z ciziny. Mirek
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika