|
Příspěvky uživatele - 36.244
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc rajčat?, 12.4.2021 Milane, myslíš, že by to mohla být houbová choroba (ve stylu rez hruňová), kdy araucaria je hostitelem a rajče mezihostitelem? Mirek |  | Rajčata 2021, 4.4.2021 Ano, Evi, odhadla jste to dobře. Já jsem počítal, že sklizeň bude později, ale zrání bylo opravdu rychlé, urychlilo je teplé a slunné počasí před Velikonocemi. Milane, chuť jsem porovnával se Strabenou z farmy Mutěnice. Startka bylo o maličko... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2021, 4.4.2021  Tak bohatou a krásně naaranžovanou úrodou jako paní Eva se pochlubit nemůžu, přesto zmíním svůj skromný první letošní (velikonoční) košt. Odrůda Start F1, váha plodu 40 g, chuť na subjektivní stupnici (1 - 10) hodnotím jako velmi dobrou cca 7 (možná... celý příspěvek > |  | Výsev neúspěchy, 31.3.2021 Souhlasím s Milanem, 18 stupňů je pro klíčení málo. Ale i já měl letos poprvé s klíčením rajčat problémy. Na 24 hod. jsem je namočil do vody se stimulátorem růstu a následně zasel do supresívního substrátu pro výsev a množení Profik. Klíčil jsem při... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 27.3.2021 Jo, jo, jestli ji nic nesklátí, bude v dubnu košt. Mirek |  | Rajčata 2021, 26.3.2021  Takovou barevnou rajskou pomlázkou, jakou nás potěšila paní Eva, se pochlubit nemůžu. Ale i zelená rajčátka na keři, předzvěst bzké vlastní sklizně, také potěší. Svou Startku jsem vysel na konci listopadu, od začátku února ji mám v 10 l plastovém... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 19.3.2021 Vladimíre, vidět jste ji tam nemohl, neb jak píše pan 28.103, jedná se o preventivní postřik. Zdraví Mirek |  | Česká genová banka, 20.2.2021 Vladimíre, zkuste na webu Výzkumného ústavu rostlinné výroby záložku Databáze, jestli to náhodou není ono. Mirek |  | Jalapeňo nepálí, 19.2.2021 Jo, asi šlo vesměs o vaše příspěvky. Milana zajímala ta bulharská odrůda, asi by ji rád vyzkoušel, ale jestli je dnes ještě někde k sehnání, toť otázka. Mirek |  | Jalapeňo nepálí, 19.2.2021 Milane, díval jsem se do historie tohoto webu, co se tu psalo o odrůdě Start F1. Předky rajčete by měly být odrůdy Ostravské rané (jež vzniklo křížením Stupického polního) a bulharská odrůda (klon) M21. Která z nich je otec nebo matka, není zde... celý příspěvek > |  |
|  | Jak oživit velmi stará rajčatová semena, 12.2.2021 Vladimíre, ve vztahu k tomuto vláknu zaznělo ve videu jedno zajímavé sdělení, že jsou-li semínka vhodně uskladněná (v šatníku), tak vydrží i 30 - 40 let. Takže směle oživujme! Jinak ty látky (auxin, kyselina giberelová), co zmiňoval pan 238.28,... celý příspěvek > |  | Bulharská rajčata 2018, 11.2.2021 Milane, byly většinou z Bulharska, z Rumunska vyjímečně. Těch odrůd bylo více, jednak takové, co popisuješ, ale třeba i se špičkou. Mirek |  | Podnože pro roubování rajčat a paprik, 1.2.2021 Zadejte si do vyhledávače Vitalpaprika F1. Zdraví Mirek |  | Atraktívne druhy rajčín, 29.1.2021 Zdravím všechny dikutující, snad jsem se připojil na správné místo tohoto vlákna. Black from Tula, ale také Black Krym a Black Prince jsem pěstoval v roce 2014, ani jedna z těchto odrůd mě tehdy chutí nenadchla a tak jsem se k nim v následujících... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 4.1.2021 Balné a poštovné dohromady 168,40 Kč, to je darda! Dražší jak z ciziny. Mirek |  |
 |
|
|
|