|
Příspěvky uživatele - 109.184
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vinna reva choroba, 1.9.2020 Díky za názor, potvrzuje mi to moji domněnku. Letos je na plísně "úrodný" rok. Právě te druhý postřik funficidem jsem neudělal a to se vymstilo. Jen mi nejde na rozum, proč to taky nechytilo skoré odrůdy, ne že bych toho litoval. Je to tím, že k... celý příspěvek > |  | Vinna reva choroba, 31.8.2020  Ještě to foto, že... |  |
|  | Vinna reva choroba, 31.8.2020 Jsem na tom podobně, možná hůře, ale potřeboval bych názor odborníka, kde došlo k chybě. Stříkal jsem před rašením Kumulus, po odkvětu Talent, pak opět Kumulus plus Folpan během zaměkání. Všechny bílé ranné odrůdy a bílé co dozrávají teď jsou OK,... celý příspěvek > |  | Kadeřavost na jap. švestce?, 22.5.2020  Dnes jsem našel na několika listech nějaké kokony s larvami. viz foto |  | Kadeřavost na jap. švestce?, 20.5.2020 Bohužel, netuším. Je to uznaná odrůda, štítek už vzal za své. Zajímavé je to, že "odkopkové" stromy nebyly skoro vůbec postiženy. |  | Kadeřavost na jap. švestce?, 16.5.2020  Zdravím, mám stejný (podobný) problém. Mám na zahradě 16 stromů různého stáří a odrůd. Na všech se objevilo ono zkroucení listůa ale v různé intenzitě a rozsahu, většinou mírné. Pouze jediný mladý strom to odnesl téměř totálně, viz obrázek. Zkoumual... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|