|
Příspěvky uživatele - 220.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata - co jim je?, 25.6.2020  Plody rajčat mají tmavé měkké špičky, nevíte někdo, co to je za vadu? Díky.
Viz foto. |  | Stará jabloň s ohromnými jablky, 3.4.2020 Taky mám starou jabloň s velikánskými plody. Pátrala jsem a té mojí odpovídá Grahamovo. |  |
|  | Bavlník - zkoušeli jste někdo?, 13.2.2020 Bavlník má krásné květy a po odkvětu tobolku s bavlnou a semínky. Je to zajímavá rostlinka. |  | Neznámá rostlinka, 11.11.2019 Na kosmatec se mi zdají úzké listy, ten zimu přežije, ale možná je víc druhů. A opravdu je hlíznatá? |  | Květiny Šíblová, Lukon Glads, Basik, 8.9.2019 Od p. Šíblové jsem taky objednávala v pořádku a od p. Basíka každý rok, je to seriozní prodejce. S Lukon G. jsem měla problém a tam už nikdy... |  | Adenium, 6.9.2019  Podobně kvetoucí mám, ale název nevím, byla to směs semen od bráchy. |  | Pekingské zelí a dřepčíci, 26.7.2019 Mě sežrali okrasnou kapustu a pak jsem někde vyčetla- zakrýt a napíchat kolem sirky hlavičkou do země. |  | Královna latnatých hortenzií, 7.7.2019 Pro mě Vanille Fraise, má pěkný tvar květu, který postupně mění barvu od bílé po tmavě růžovou. |  | Co je to za rostlinu?, 3.5.2019 konvalinko, to je fakt, že jsou jiné, taky bych řekla, že je to ten plazivý sléz. Ale netuším, že by měl takové kořeny. |  | Aka je to kvetina a ako sa pestuje?, 22.4.2019 Je to kala, info si najdete na netu |  |
|  | Vybíráme skleník, 25.3.2019 Mě ten "větřík" vyrazil jedno polykarb. okno a jak nabral vzduch, tak ho vytrhnul z betonového základu a naštěstí se zarazil o sousedův plot. Už sedí na místě, ale přichycený prozatím lanem, musí se vymyslet jiné ukotvení. |  | Název rostliny dle fotografie, 28.2.2019 Aphelandra, na jaře silně seříznout, řízky do vody a chtějí spodní teplo. |  | Kde nakoupit trvalky (přes internet), 24.2.2019 toto je zkušenost s e shopem Zapoměla jsem to napsat. |  | Kde nakoupit trvalky (přes internet), 24.2.2019 Od paní Trantové jsem nakupovala několikrát, rostlinky jsou sice menší, ale také cena není tím pádem vysoká. Ale spolehlivost, vše vždy v pořádku. |  | Fíkovník neplodí, 16.12.2018 Mám dva roky Bornholm a ještě neměl ani fík. Ještě mám Brown turkey a ten má každý rok pár fíků. Tak zkusím taky použít vaší radu. O tom hnojení jsem slyšela, ale když něco neroste, tak automaticky se začne přihnojovat. Tak přestanu |  |
 |
|
|
|