Příspěvky uživatele - 166.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 8.7.2015
Zdravím Vás, pane PP. Promiňte, ale žádal jsem o radu a ne o konstatovaní faktů Agentry JPP  (jedna paní povídala). Nedomnívám, že je DS problematický. Jen se snažím získat zkušenosti od jiných uživatelů DS.  Nejde o to koupit... celý příspěvek >
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 7.7.2015
Zdravím a děkuji za dosavadní rady. Zdá se, že jsem svůj dotaz uspěchal. Voda se po šoku DS nakonec vzpamatovala. Ovšem za delší dobu. Nezbývá tedy než něčím měřit. A následně dávkovat. Pocitově to evidentně nepůjde. Na internetu... celý příspěvek >
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 7.7.2015
Dobrý den. Rád bych se zeptal na odstranění zakalené zelenou vody v bazénu. Se zájmem sleduji tuto diskusi o bezchlorové úpravě bazénové vody. Pro děti jsem pořídil malý bazének 5 m3 a aplikoval jsem po napuštění městskou vodou z vodovodu... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika