Příspěvky uživatele - 232.245

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brouk, 5.5.2020
Jsem přesvědčen, že je to listohlod. Mám jich každé jaro v sadu hromady, ale v podstatě žádnou škodu nenadělají, není potřeba ji nějak řešit.
Ulička ve skleníku, 5.5.2020
A já žádnou uličku nemám, pouze pohozené 4 betonové dlaždice, po kterých přecházím, a taky žádný problém. Zkrátka - je to pouze na vás, jak vám to bude vyhovovat.
Jabloně téměř nekvetou, 4.5.2020
Hledejte tzv. Gaucherův řez.
Jabloně téměř nekvetou, 4.5.2020
Pravděpodobně se jedná o jabloně plodící na dlouhém dřevě (na koncích výhonů), a vy jste je všechny ustříhal... Takové jabloně se nestříhají v předjaří, ale zaštipují se krátké letorosty během sezóny, aby nenarostly dlouhé a aby se na nich stačily... celý příspěvek >
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 3.5.2020
Děláte si legraci? Kdo kdy viděl rašit ořešák v březnu? U mně raší teprve teď. Nicméně jestli u vás bylo až takové teplo, že by rašil tak brzo, pak vám zcela jistě muselo v dubnu všechno zmrznout, a znovu obraší později.
Stromky neraší, 1.5.2020
Stromky nejsou sázené vloni na podzim, ale předloni? Povýsadbový řez zřejmě proveden nebyl? Ani řez v létě? Takže otázka zní - stromy po výsadbě rok rostly, ale letos neraší? Neshodily listí dřív než na na podzim? V tom případě bych to viděl na... celý příspěvek >
Asimina Triloba, 1.5.2020
Asiminy - při vhodném řezu to zmáčknete i na 2 m od sebe, ale lepší jsou tak 3 m. Výsadbovou jámu naplnit něčím, co bude dobře držet vodu - organika, kvalitní zemina. A rozmíchat do ní alespoň 1 kg šedé sádry kvůli vápníku (nikoli vápenec, protože... celý příspěvek >
Fíkovník - pokroucené listy, 30.4.2020
Fíkovníky takovými chorobami netrpí. Max. trochu rzi nebo virovou flekatosti. Nejspíš nějaký škůdce, třeba svilušky ve skleníku.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika