Příspěvky uživatele - 136.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s kořeny šeříku?, 16.4.2022
Soused má těsně u mého plotu mohutný keř šeříku.Větve plotem prorůstají, ale nejhorší jsou kořeny.Stále mi vyrážejí další větvičky ze země, takže asi dva metry od plotu mi nic neroste-jen plevel.Soused to nijak nechce řešit, jemu to nevadí, ale já... celý příspěvek >
Bylinky na jaře, 18.4.2021
Na zahrádce mi neobrážejí bylinky-yzop, estragon a levandule.Nevím, jestli je na vině mráz v zimě, nebo ještě mají čas?Ostatní bylinky už se začínají zelenat... Zajímá mě, jak jsou na tom jiní...
Opěrná zahradní síť z kompozitu, 18.4.2021
našla jsem tohle s cenou cca 250kč-zdá se mi to přijatelné.
Opěrná zahradní síť z kompozitu, 8.4.2021
Na okurky jsem používala síť na dřevěné konstrukci, ta už se mi rozpadla, tak hledám náhradu - něco co koupím a postavím. Narazila jsem na ORLIMEX - opěrná zahradní zeď z kompozitu. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Špenát neroste, 8.4.2021
Ano, měl jsem stejný problém, špenát byl stále malý-zůstal i do dalšího roku, nezašel,prostě nerostl.Problém byl jasný-kyselá půda, tu nemá rád.Takže už ho neseju.
Jak použít guano?, 26.4.2020
Mám asi kbelík ptačího trusu, chci ho použít jako hnojivo na zeleninovou zahradu, ale nevím jak.Jestli ho rozhodit, namočit, nebo jinak.Má s tím někdo zkušenosti?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika