Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 3.8.2025
Já pěstuju rajčata taky v květináčích venku na trávníku. Nikdy by jsem nevěřil, jak dobře to půjde. Pseudomonády se jen tak nezbavíte, některé choroby zůstávají v půdě, divím se, že se ještě neobjevila ta průsvitka. U mě to zatím na menší výnos... celý příspěvek >
Posouzení údajně Fardao, 3.8.2025
Pokud se nepletu, tak podle pana MH má zrát Fardao mezi Farhialem a Farclo, což by bylo někdy v druhé polovině září. Ze Spomyšle mám Fardao taky falešné, ale to další Tsunami není až tak špatná záměna. Od pana MH jsem si údajně pravé Fardao... celý příspěvek >
Obrázky listů v odkazu jsou velmi podobné. Z anglického nadpisu vyplývá, že se jedná o bakteriální rakovinu rajčat, nevím, jestli je to to samé jako různé "pseudomonády" (bakteriální skvrnitosti). Na plodech nic nemám a nové listy napadené nejsou,... celý příspěvek >
Topfive, 3.8.2025
Zdravím, Milane, kamaráde. Nenku ani Petru se mi naroubovat letos nepodařilo. Letos to byla u mě vůbec pohroma s veškerým roubováním. Rouboval jsem v první půlce března, vše pěkně rašilo, ale když jsem se vrátil začátkem května z nemocnice, bylo... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 3.8.2025
Mě by fakt zajímalo, jakou chuť má u koho Velkopavlovická meruňka. U mě tolik plodů a všechny ty měkké s rozplývavou dužninou byly chuťově dokonalé, tak jak to má být u řádné Velkopavlovické meruňky a to i ty malé plody. Navíc nehnila a dala se v... celý příspěvek >
Je možné, že máte na listech to samé, co jsem měl já. O co se přesně jedná, to nevíme. Pokud se jedná o skvrny na stoncích, tak ty jsem měl v minulých letech také a Vladimír to určil jako Didymella lycopersici (průsvitka rajčatová - druh houby).... celý příspěvek >
Vlaška končí, 3.8.2025
MH: Znal jsi Standu HK von Königgrätz? Standa HK von Königgrätz, milý Martine, byl významnou osobností zdejšího fóra a kdysi snad údajně napsal, že za nejchutnější Vlašku se považuje odrůda Italian prune set Maliage. Těšil jsem se na ní velice, ale... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy slivoní, 3.8.2025 Obsahuje fotku
Po počátečním nadšení z těch nejranějších švestek to s těmi dalšími velkoplodými není až tak slavné. Výjimku má právě Franzi. Za povšimnutí stojí i Ersingenská, která na rozdíl od Čačanské rané bude v pozdějším stádiu zralosti lepší. Jenomže, jak... celý příspěvek >
Počasí 2025, 3.8.2025
Zdravím pana 136.144 do Koryčan na Zlínsku. Tady u nás podle mého názoru zapršelo poprvé pořádně od začátku roku právě včera a v noci na dnešek.
Počasí 2025, 2.8.2025
...že od Pardubic na Náchod včera ani dnes ani kapka. Pane Waltře, zdravím. Ono bylo dříve normální, že v Polabí, nebo přímo na Východolabské tabuli pršelo méně. Ty roky 2021-2024 byly těmi srážkami spíše výjimečné. Nyní se všechno vrátilo zase k... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 2.8.2025 Obsahuje fotku
Máš pěknou sbírku, Martine. To by byla degustace. U mě má to Farclo zatím malé a zelené plody. Falešná Vesna a nová Vesna má totožné plody. Leala je slušná. Harogem kraluje, ale mám už jen poslední plody. Je fakt letos vynikající, lepší než... celý příspěvek >
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 1.8.2025 Obsahuje fotku
Onemocnění se dál neprojevuje, což je divné s ohledem na počasí, které nahrává houbovým chorobám. Když bych se měl vrátit ke Spenceru, tak bych mohl i k Policcinu, Valdu, Datlu atd.. Co se týče Jahoda a Gardenberry s podobnými plody, tak Jahodo není... celý příspěvek >
Topfive, 1.8.2025 Obsahuje fotku
Korzár, Korzár, Korzár, ten je největším rozšiřovatelem slivky TOPFIVE. Tak jak to u tebe letos vypadá s ocelově modrými plody Topfive, Milane?
Procházkova, 1.8.2025 Obsahuje fotku
Padají už i první plody "Procházkovy". Pan PP má také stromek, tak, pane PP, jak to u vás vypadá? Slívovité plody jsou chutné, aromatické.
Franzi, 1.8.2025 Obsahuje fotku
Před chvílí jsem se dobelhal ke stromku a ochutnal vyzrálejší plod a jeho chuť byla velmi dobrá, poměrně výrazná (oba rodiče tomu dali dobrý předpoklad) a hlavně nebude ke konci zralosti dužnina rozbředlá jako u Čačanské rané.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika