|
Decis Protech okrasné, 21.4.2018 Mohu tenhle připravek dat na jablon a jine diky |
 |
Ve Vari přibývá olej?, 8.4.2018 Ono je třeba vypustit všecek olej a dolít koli chybí. Doliti na přesno podle manuálu oleje přibejvá. |
 |
|
 |
Dolmar PS 500 nestartuje horká, 6.4.2018 Jaj tuhle pilu viděl z vlaku a tak jej napadlo ukostření. Ze zapalka vedou dva vodiče. Jeden ke svičce a ten druhý k vypinači. Přes vypínač se propojí na kostru čili se zapalkem. Zapalko je uchycený dvěma šrouby na hliník vodivě na zkrat vypinače. Na... celý příspěvek > |
 |
Ladění motoru křovinořezu, 17.3.2018 L trysku lehounko otevřit a přidat lehounko volnoběh. |
 |
Motorová pila Oleo-mac 947, 14.3.2018 Bych si tipnul že za těch 16 let máš původni řetez. |
 |
Nová D 6100, rady do začátku, 5.3.2018 V liště neni dírka na mazničku. Maže se od řetězu. Náročný řezy protočím pilu až se víc promázne i ten roltop. |
 |
Nová D 6100, rady do začátku, 26.2.2018 4 litry za den i nádržky i litry jsou zavádějící. 5 nádrží za den někdy 7 a to jsem lezl po čtyřech. Mě maže jak má. Co dáváš za olej? Ředím půl na půl minerál s friťákem. Nech protočit řetěz na dlouhý liště po dořezu. Roltop se promázne. Tyhle pily... celý příspěvek > |
 |
Nová D 6100, rady do začátku, 24.2.2018 Nejsem ja mužu rady dávat. S pilama mám prožito hodně. |
 |
Retezova pila Mountfield, 8.2.2018 Solovky v M. prodávají pořád? Problém je že jsi Stanislave nepochopil. |
 |
Retezova pila Mountfield, 8.2.2018 Dobrá pila se nekupuje v M. |
 |
|
 |
Honda GCV 160 studený nejde nastartovat, 5.2.2018 Dokážete hodnotit jiné a sám sebe ne. |
 |
Honda GCV 160 studený nejde nastartovat, 4.2.2018 Pán by chtěl mít pintlich a myslí si, že není dobrý výrobek. Plyn musí mít vůli, aby se o něj nezavadilo bezpečnostní vůle. Znát stroj se kterým se pracuje je moje zásada. |
 |
Honda GCV 160 studený nejde nastartovat, 30.1.2018 Tak se ukaž a poraď |
 |
Honda GCV 160 studený nejde nastartovat, 29.1.2018 Kolem motoru se práší, tak je třeba mazat i čistit. A také občas zkontrolovat mechaniku. Za nejdůležitější považuji znát stroj, se kterým se pracuje. Takové hlášky 30x jsem zatáhl a motor nenastartoval svědčí o startování blondýny a ne chlapa. Přeci... celý příspěvek > |
 |
Honda GCV 160 studený nejde nastartovat, 28.1.2018 No to víte, jenom motor dobrý stroj nedělá. |
 |