|
Příspěvky uživatele - 84.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rezistent, 13.10.2021 Dobrý deň.
mám biancu aj muscat poloskei a prekvapivo z bianci som tento rok nemal nič. Vôbec. Naopak Poloskei bol úplne bez chorôb. Obe som vôbec ničím nestriekal. A myslím, že bianca ma ešte trochu lepšiu polohu. Obe región Piešťany. A... celý příspěvek > |  | Húsenice na egreši, 10.5.2021 Dobrý deň,
včera som si všimol, že takmer na všektých egrešoch sú poohrýzané listy. Pri detailnom pohľade som našiel húsenice. Malé cca 0,5cm, zelené, tenké s čiernou hlavičkou. Už minulý rok mi obžrali niekoľko kolereňov, bolo to však po... celý příspěvek > |  |
|  | Pred založením vinohradu, 16.3.2021 Dobrý deň,
to znie rozumne. Rigoláciu som mal aj tak v pláne, potrebujem do väčšej hĺbky dostať živiny. Iba by som možno netkanú textíliu vymenil za silážnu igelitovú plachtu. Predpokladám, že keď ju položím z čiernej strany hore, v ťažkých... celý příspěvek > |  | Pred založením vinohradu, 8.3.2021 Dobrý deň,
mám v pláne si založiť na záharde malý vinohrad a možno jednu ovocnú stenu. Je to však veľmi stará záhrada, v minulosti možno obrábaná, ale teraz beznádejne zaburinená. Tento rok chcem venovať príprave pôdy. Teda rýľovanie,... celý příspěvek > |  | Trubka ke chladiči, 28.1.2021 Ahojte,
neviete niekto, aký má byť ten pomer trubky vedúcej do chladiča k objedmu kotla? Teda aj je napr. 150l kotol, aký priemer by trubka mala mať?
Ďakujem
|  | Aká odroda do infikovanej pôdy, 26.8.2020 Dobrý deň všetkým,
chcel by som sa iba uistiť, či môžem bez obáv zasadiť nejakú rezistetnú odrodu slivky voči šárke do pôdy, kde sa v súčasnoti nachádza odroda slivky, ktorá je šárkou silno napadnutá. Viem, že by bolo najlepšie dať nový... celý příspěvek > |  | Doporučte moštovou červenou odrůdu vinné révy PIWI, 29.4.2020 veľmi pekne ďakujem |  | Doporučte moštovou červenou odrůdu vinné révy PIWI, 27.4.2020 Dobrý deň,
pomaly rastúca odroda alebo slabo rastúca odroda je pre mňa synonymum. Prosím teda o radu so "slabo rastúcou odrodou" červenej révy PIWI - najlepšie muštová, no môže byť aj stolová.
Ďakujem
|  | Doporučte moštovou červenou odrůdu vinné révy PIWI, 24.4.2020 Dobrý deň,
chcel by som ešte trochu rozšíriť otázku : potreboval by som červenú odrodu vinnej révy PIWI, no slabo, resp. pomaly rastúcu. A vedeli by ste mi zároveň poradiť aj stolovú červenú PIWI odrodu s pomalým rastom?
Vopred pekne... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoně 2020, 5.3.2020 ďakujem p. Edgar aj všetkým ostatným. S veľmi silným rezom broskýň mám iba dobré skúsenosti. Ten strom si vyžaduje podobne ako vinič. |  |
|  | Kadeřavost broskvoně 2020, 4.3.2020 Dobrý deň,
tak iba pre istotu: je pre strom broskyne problém, ak sa do čerstvých rán po reze dostane postrek kuprikolu alebo sulky? Porozumel som predchádzajúcim príspevkom, ibaže moje stromy broskýň sú už dosť veľké a osvedčil sa mi pri... celý příspěvek > |  | Kadeřavost broskvoně 2020, 3.3.2020 Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať, ktorý model strihania/postreku je vhodnejší: striekať meďnatým alebo sírnatým prípravkom proti kučeravitosti pred rezom (vyššia spotreba postreku aj na konáre, ktoré pôjdu potom dole) alebo po reze konárov... celý příspěvek > |  | Výroba zeminy pod borůvky, 6.1.2020 Dobrý deň všetkým,
bolo by vhodné pridať do vyššie spomenutých zmesí namiesto štiepky z ihličňanov štiepku z dreva orecha? Čistil som prednedávnom jeden zarastený priestor a mám asi 3 vrecia drevnej štiepky z orecha. Teraz premýšľam, či by... celý příspěvek > |  | Neznáma choroba na výhonkoch viniča, 25.5.2018  ešte pre istotu doplním ďalšie foto |  | Neznáma choroba na výhonkoch viniča, 25.5.2018  Dobrý deň,
Mám 5 koreňov viniča Bianka, všetky trojročné. Na 3 koreňoch majú výhonky od polovice akokeby nedovyvinuté listy, resp. listy sú neúmerné malé a prestali rásť. Z približne 1m dlhých výhonkov je spodná 1/3 so správne vyvinutými... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|