Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Molice vlaštovičníková na brukvovitých, 4.5.2021
Díky, Waltře. Pochvala od Vás mne těší dvojnásob. Teď jde jen o to, aby se dostavily výsledky. Budu muset být hodně důsledný a nic nezanedbat. Milan HP
Rajčata 2021, 3.5.2021
Vladimíre, tak to jsou dobré zprávy o tom pařeništi. O tom koleni nikoliv. Vím, o čem mluvíš: mne to chytlo před Vánocemi. Skoro jsem nemohl chodit. Ale to přejde. Máš na mysli popálily celé nebo jen vrcholky a spíš horkem nebo intenzivním... celý příspěvek >
Výsadba foliovník, 3.5.2021
Obo, trochu mne zmátl název vlákna. Ale z obrázku je vidět, že to, co máte není foliovník, ale něco (polykarbonát?) mnohem odolnějšího tepelným ztrátám. Takže si myslím, že jste na sebe vzal velmi přijatelné riziko. Kdybych měl něco podobného, už by... celý příspěvek >
Molice vlaštovičníková na brukvovitých, 3.5.2021
Na vzdávání nejsem. Možná se mi všichni vysmějete, ale na to já moc nedbám. Molice se mi objevily až v nedávných letech. Nemám za souseda řepkové pole, což je výhoda, ale všude okolo se pěstují jahody a všiml jsem si, že se mi po zahradě také rozmohl... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 3.5.2021
Elen, já jim asi moc podstrojuju. Tedy po zahradnicku přehnojuju a možná i přesvětluju. S teplotami doma už nic neudělám, žiju v cca 19°C a spím v 16 a dál už se nejsem ochoten otužovat. Pozoruju rozdíl mezi keříkovými a tyčkovými. Tyčková stále... celý příspěvek >
Priesady paradajok?, 2.5.2021
Kdykoliv se vyskytnou problémy (ale ne se škůdci, které dokážu vidět), mám jen jednu metodu cesty ke zlepšení (nebo ne): přesadit. A nejlépe i s tím, že zbavím kořeny co největší části balu (třeba namočením ve vodě). Pokud je to substrátem, a vy ho... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 2.5.2021
Ne, to si až tak docela nemyslím. Je to riziko s velmi malou pravděpodobností úspěchu. Počasí se může změnit, předpovědi nejsou 100% spolehlivé. Je na každém z nás, jak to riziko vyhodnotíme: přijatelné/nepřijatelné? Pokud ale blbost = přijmout... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 2.5.2021
Jasně Vladimíre, opatrnost není nikdy na škodu. Já vlastně chci začít proto, abych si mohl to vysazování rozdělit, protože nezvládám to všechno vysadit najednou (a nakonec ani převézt). Letos jich většinu nebudu muset opatřovat oporami na převoz.... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 1.5.2021
1.5.21 Zrání rajčat znatelně zpomalilo. Obě Sofie odrodily, ale dvojka už je v Pánu a jednička živoří na chodbě a nějak není vidět zotavení. Venku v lodžii už je i Mongolskij Karlik, ten sice má zelené plody, ale venku v chladu neuzrají hned tak... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 30.4.2021
Mirku, ve skleníku si myslím, že už jsou bezpečné. A kam přibude dalších 9? Do skleníku či ohrádky? Jdu do toho ve čtvrtek, sázím totiž na to, že o Zmrzlících nebude mrznout. Kdyby se předpověď změnila, cuknu. V podstatě to u mne není až tak moc... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 30.4.2021
Evi, už je to tak trochu ohraná písnička chválit Tvoji úrodu. Ale nelze jinak: je to paráda. U mne zrání zpomalilo. Jednak jsem víc jak polovinu nemilosrdně poslal do exilu na balkón a také proto, že keříčkové Sofie odplodily a odešly. Ta druhá už... celý příspěvek >
Prevence plísně rajčata - vliv na papriky, 28.4.2021
Se sháněním česneku bych se netrápil. Neříkám, že nemá účinek žádný, ale rozhodně ne dostatečný, aby zabránil takovému nájezdu plísně jako loni. Raději se poohlédněte po osvědčených fungicidech. Neumím poradit. Milan HP
Wow, to je impozantní seznam. To určitě nejste začátečník a určitě máte veškeré pozice už obsazené, takže je můj dodatečný návrh k ničemu. Ale tím pádem bude pravidelné stříkání pěkná fuška. Je tu ještě třetí možnost: modlit se k Matce Přírodě,... celý příspěvek >
Ale ještě mne napadlo, že by nemuselo být úplně pozdě. Kdybyste teď vysel několik semínek plísniodolných odrůd, začaly by plodit v srpnu a pak pokračovaly až do zámrazu. Pokud plíseň přijde, měl byste jistou "zálohu", takže by Vám sezóna úplně... celý příspěvek >
Prevence plísně rajčata - vliv na papriky, 27.4.2021
S plísní bramborovou bojuju už léta. V zásadě existují tady na fóru dvě skupiny: stříkači a odpůrci chemie jako já. Ti první mají dost trpělivosti a pracovitosti, takže provádějí pravidelné preventivní postřiky dostupnými fungicidy, většina z... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika