Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování mochyně peruánské, 9.5.2019
To je fakt mochyně peruánská? Neberte to jako rýpání, možná je to fotkou, ale přijde mi málo chlupatá a málo do fialova...
Neznámá kapradina, 9.5.2019
Bravo! Actiniopteris radiata. Dostanete řád zlatého vyhledávače Však to už ani nebylo možné. Zajímavé, že v kapradinách to obrázek nevyhodilo, mě tedy ne
Jarní mrazíky, 8.5.2019
Ve vesnici asi dobrý. Soused má brambory OK, mamka taky všechno. Já jahody a kiwi, co jsem zakryla dobré. Brambory sem mohla přihrnout, ale nebyla jsem včera doma a pak už bylo pozdě, už se stmývalo takže jsem na ně už moc neviděla. Ty mladší jsou... celý příspěvek >
Jarní mrazíky, 7.5.2019
Koupila jsem novou krycí plachtu(normální s oky) a nainstalovala ji na kivi. Nachystala jsem si tam pro jistotu topítko, že nad ránem kouknu na teploměr a když tak poletím zapnout. Zaspala jsem Ráno mi nepřišlo, že by mrznulo, tak si v klidu udělám... celý příspěvek >
Plastový sud na zeli, 7.5.2019
Brr, do plastového cokoliv, bych si zelí(ani jiné jídlo) nikdy nedala. Jasně, na chvilku třeba buchtu do lednice. Proč jsou k tomu sáčky? Asi nejspíš, že ten plast není nezávadný.
Neznámá kapradina, 6.5.2019
A jsem zvědavá, kdo nám objasní tu kapradinu?! Pořád na to čumím a fakt se mi zdá, že jsem to někde viděla. Nemůže to být pár lístků mladé pivoňky koprovité(semenáčky)? Nebo nějaký pelyněk?
Neznámá kapradina, 6.5.2019
Ahaá Spicata mi přijde, ale jako normální peprná, která mi roste v potůčku a má tu klasickou mentholovou chuť. Viridis má trochu jiné listy, mám takový dojem, že jsem ji viděla u mamky(nebo to bylo ještě u babči?) v zahradě. Jestli ji ještě má, tak... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 6.5.2019
Zrovna v sobotu jsem šla kolem jednoho záhonu tulipánů a mezi nima zatím není nic(nic, co jsem se tam pokoušela vysadit v tom místě neprosperovalo) a koukám... těch kakostů tam mám vyseto! Já jsem si pořád říkala, že tenhle je mi hodně povědomý. Je... celý příspěvek >
Neznámá kapradina, 5.5.2019
Aha, tak tenhle obrázek tam nebyl Tak tohle mi přijde jako máta, ale že by se dávala do fazolí, to fakt slyším poprvé
Neznámá kapradina, 5.5.2019
Kapradinu netuším, ani mi to úplně jako kapradina nepřipadá. Nejsou to spíš listy nějaké květiny? Myšleno třeba zahradní květiny, něco mi to totiž připomíná, jen si nemůžu uvědomit co(já ji nejspíš nemám) Japonský růžový stromek je některý z... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 3.5.2019
To co držíte v ruce, je tatáž rostlina, z které je vedle kořen? Asi blbě vidím, ale zdají se mi list trochu jiné. To v ruce je nějaký kakost, jak psaly ostatní. Ten kořen... nějaký proskurník nebo sléz(malva)?
Rozkvétání broskvoní, 1.5.2019
Broskev kvetla v tom největším mraze, takže: co já bych dala za plůdky, i když ne tak krásné jako květy Nemám ani jeden Nu co už, loňský rok s úrodou všeho, byl u nás spíš ta vyjímka potvrzující pravidlo, že většinou všechno pomrzne. Tak uvidíme, sem... celý příspěvek >
Parkové sázení, 28.4.2019
Rododendrony mám také, i když se sem moc nehodí, moc se jim nedaří a zvířectvu jsou nejspíš k ničemu. Jenže se mi líbí, neb jsou jako jedna z mála rostlin stálezelené i kvetoucí. To mi připomíná ještě mahonii, která je u mne ale dost invazivní.... celý příspěvek >
Co to je za květinu, 28.4.2019
V lese? To asi nebude úplně normální les, protože tohle tam nejspíš někdo vyhodil. Bude to hosta a množí se tak, že až se rozroste, tak ji jednoduše vykutáte ze země a odlomíte od sebe, nebo velký trs v zahradě můžete rozseknout rýčem.
Vodní Hyacint, 28.4.2019
I u nás by mohl být invazivním druhem? A jak? Naše zimy nepřežije, takže jak, semínky? A tedy rostlinky, co na začátku léta někde vyklíčí, ještě hodí i semena? Máte někdo vyzkoušeno. Zajímalo by mne to, nerada bych sem natahala něco, čeho se pak... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika