Příspěvky uživatele - 20.52

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hanita - střih, 21.3.2019
Dajte ju do zeme tento rok, najlepšie teraz na jar. Alebo ju presaďte do väčšieho kvetináča. Ten stromček potrebuje rásť, už nie je najmenší.
Hanita - střih, 21.3.2019
Ono ani teraz nie je korunka zapestovaná ideálne, preto som navrhol založiť novú. Stratíte tým síce nejaký rok času, ale zapestujete si aspoň kompaktnú korunu, s rezom ktorej budete mať neskôr menej problémov. Neurobíte nič zlé, iba predĺžite kmienok... celý příspěvek >
Zmrzlé květní pupeny meruněk, 20.3.2019
Neviem, ale ja sa mrazíkov nejak neobávam. Pravda je, že stromy pestujem v teplej oblasti. Na druhej strane, veľa robí aj konkrétna poloha záhrady. Dnes som odchádzal z domu a o 6:00 ukazoval teplomer +2°C. Vyšiel som pár km za mesto a zrazu... celý příspěvek >
Pilatka svestkova, 20.3.2019
Ja dosahujem veľmi slušné výsledky aj so Spintorom. Striekam všetko naraz, aj keď stromy nie sú v rovnakom štádiu dokvitania.
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019, 18.3.2019
So sírou počítam, určite ju chcem aplikovať tesne pred kvetom, po kvete a možno aj neskôr, podľa počasia. Lístie je už vyhrabané, chcem obmedziť primárne zdroje chrastavitosti. Odrody mám aj odolnejšie aj menej odolné, nemôžem povedať, že by všetko... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019, 18.3.2019
Prvý postrek, ako som už písal vyššie, chcem dať po myšom ušku v štádiu zelených pupeňov. Keďže sa v posledných rokoch snažím o dechemizáciu záhrady, tak nepoužívam žiadne systémové prípravky. Prvý postrek bude kombinácia Vitisan+Paralux. Paralux je... celý příspěvek >
Lis na ovoce, 14.3.2019
Skúsim postupne odpovedať. Nerezové dosky používam z niekoľkých dôvodov: ľahko sa čistia, nerez je potravinársky najhygienickejší materiál a sú prakticky nezničiteľné. Mušt odteká bez akýchkoľvek problémov, nie je tam žiadny iný rošt. Ako som už... celý příspěvek >
Bergarouge, 13.3.2019
Pán Peter, ako starý máte ten Orangered? Ja ho mám tiež na montclari, asi 5 ročný a nejak sa mi prestáva pozdávať. Posledný rok pozorujem viac glejotoku.
Muchovník jako strom, 12.3.2019
To je síce pravda, ale pre kríčkový muchovník by to nebol prirodzený tvar. Myslím, že by mal stále tendenciu odspodu vyháňať nové výhonky a zbytočne by tam presúval rastovú energiu. Každopádne, tie muchovníky máte krásne, môj stromček do takej... celý příspěvek >
Broskvoně - každoroční ztráty, 12.3.2019
Stromy mám v rovnakej oblasti ako Vy, v okolí Trnavy. Vyzerá to tak, že GF677 bude pre túto oblasť dobrá voľba. Na mandľu sa zatiaľ nemôžem sťažovať. Ešte k tým semenáčom, aby som im úplne nekrivdil. Mám jednu asi 6 ročnú broskyňu... celý příspěvek >
Broskvoně - každoroční ztráty, 12.3.2019
Mandľa je pre broskyne jedným z najvitálnejších podpníkov. V mojich podmienkach stromčeky na mandli pekne prirastajú, netrpia chlorózou a celkovo majú dobrý zdravotný stav. Semenáče som zavrhol najmä kvôli nevyliečiteľnej chloróze, ktorou začali... celý příspěvek >
Jakou dát zeminu do skleníku?, 6.3.2019
Určite neberte substrát z hypermarketu, viete koľko by ste museli vziať vriec a koľko by to stálo, aby Ste tam mali 30 cm vrstvu kvalitnej zeminy? Pri daných rozmeroch je to 1,8 m3. Ja by som šiel do toho kompostu. Pripadne ak by niekto ponúkal... celý příspěvek >
Jakou dát zeminu do skleníku?, 6.3.2019
Ja keď som staval skleník, tak som ho vyplnil kompostom z miestnej kompostárne. Nebolo to bohviečo, bolo tam aj dosť bordelu, keďže to bola mestská kompostáreň a spracovávali tam organický odpad z údržby mestskej zelene. Ale stačilo to. Priebežne tam... celý příspěvek >
Velikost meruňky, 5.3.2019
Potom si treba ešte uvedomiť, že stromčeky na slabo rastúcich podpníkoch potrebujú zvýšenú starostlivosť. Treba ich sem-tam prihnojiť, poliať, okopať a ak chcete nejaký prisnejší tvar, tak aj správne rezať.
Tloušťka polykarbonátu, 5.3.2019
Ja by som išiel skôr do hliníkovej konštrukcie. Mám aj pozinkovanú konštrukciu a sem tam sa už začína objavovať hrdza. Ja zas považujem 4 mm hrúbku za postačujúcu. V lete tam bude teplo, že nebudete stíhať vetrať. Ak tam budete chcieť pestovať niečo... celý příspěvek >
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika