Příspěvky uživatele - 244.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání 2019, 10.3.2019 Obsahuje fotku
Hmm, s Milanem se těšíme na vylepšený Goldrich (Goldrich x Pelese di Giovanelo) s názvem Petra.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 9.3.2019 Obsahuje fotku
S mědí raději postupovat opatrně.Podle Ametu by se měla použít jen jednou.
Z kvasu se nic nevypalilo, 9.3.2019 Obsahuje fotku
Pálenice účtuje po litrech.Není co platit, to je jejich riziko. Nesouhlasím, před samotným pálením v pěstitelské pálenici musíte nejdřív vyplnit žádanku o zpracováním kvasu a podpisem stvrdit, že souhlasíte s provozními podmínkami..které je ve Vašem... celý příspěvek >
Aká je slivovica zo sliviek toptaste?, 9.3.2019
Z Toptaste jsem borče nepálil, ale z 380l Durancijí nateklo 47 l 52%-ní bombovní slivovičky.Z 350 l Bystrických zlatek nateklo 41 litrů 52% silně aromatické trnkovice.(nařezeno dle domluvy v pálenici).Ještě mi zbývá vypálit nějakých 1200 l Domácích.
Z kvasu se nic nevypalilo, 9.3.2019
Přijde mi to nějak divné, ikdyby nic nenateklo bude pálenice po Vás požadovat k úhradě náklady na mzdu pro obsluhu, topení pod kotlem a poplatek za odvoz výpalku.
Meruňka Nancyská (Apricot Nancy), 9.3.2019
Odolnost na monilijí a mráz není bůhvíjaká u žádné odrůdy.Ale podobně jako u Maďarské její odlolnost s přílivem meruňek z jižní Evropy stoupá "raketovým tempem".Přirouboval jsem 5 větviček do neplodné Marlen, jen tak na vyzkoušení (produkční sady z... celý příspěvek >
Nemoc hrušně, 9.3.2019
Je to v naprostém pořádku, říká se tomu "jádřinec".
Meruňka Nancyská (Apricot Nancy), 8.3.2019 Obsahuje fotku
Jedna z nejstarších evropských odrůd, známa od roku 1745.Mrazuodolná, preferuje kontinentální klíma.plody jsou velké, přípomínají broskve.Dužina je měkká, šťavnatá - výborné aromatické chuti.nehodí se k delšímu skladování ani na kompoty.Květy jsou... celý příspěvek >
Výchovný rez kedy sa má strihať, 8.3.2019
Na životaschopné slivoni ostříhané v předjaří jsem klejotok ještě nikdy neviděl a to mi prošly rukama desítky švestek.
Výchovný rez kedy sa má strihať, 8.3.2019
Zas bych to tak černě neviděl, vytvarovat švestku k "obrazu svému "je téměř nemožné, stromeček je mladý dá se s ním pracovat.Borka je hladká, napnuta a lesklá takže nó problém.Jako nový terminál bych zvolil tu slabší světlejší větévku.Ps jsem ze... celý příspěvek >
Mirabelka Malvazinka a Nancyská, 8.3.2019
Zvolil bych druhou metodu.
Velikost meruňky, 8.3.2019
Souhlasím, jen doplním. Meruňka si žádá zahřevnou a mírně vlhkou zeminu, v tom močále - nevím, nevím.
Výchovný rez kedy sa má strihať, 8.3.2019 Obsahuje fotku
Pěstovat švestku s jedním hlavní terminálním výhonem je podle mě ztráta času.Podívejte se po okolí a zjistíte, že přirozený habitus slivoní je jako na přiloženém obrázku.Snažit se o něco jiného je práce pro profesionály v intenzivních, přehuštěných... celý příspěvek >
Rouby 2019, 5.3.2019
Meruňky jsem rouboval o víkendu.Pokud jsou rouby s narašenými květními pupeny, nic se neděje, stejně opadnou a listové pupeny vyraší později.
Rozkvétání 2019, 5.3.2019
Nalité květní pupeny meruňek a broskvoní jsou tady na Valašsku na stejné úrovni jako v "subtropech", ikdyž moc nadšený z toho nejsem.Zřejmě díky klimatický změnám nebude ten avizovaný posun o 300 km jižněji asi daleko od pravdy.
Další diskuze:  16171819  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika