Příspěvky uživatele - 250.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velká pánev WOK min. 60cm, 10.5.2015
Paella World dělá i nerezový WOK s kulatým dnem, už jsem vám to psal průměr 45 x výška 11cm (44,90 EUR). Je to v Německu ve výprodeji, dá se to sem dopravit i poslat, ale musíte se písemně předem vzdát práva na vrácení bez udání důvodu. Cena s... celý příspěvek >
Napojení čerpadla na elektriku, 10.5.2015
Tak to jo, pro pitnou vodu by nadzemní část porušovala snad všechny normy.
Napojení čerpadla na elektriku, 10.5.2015
Ta studna má zásobovat domek pitnou nebo jen užitkovou vodou?
Aby to šlo koupit, tak na tu nerezovou je třeba trochu protekce. A od ťongů bych žádný nádobí nekupoval. nevíte kolik to jejich železo obsahuje látek které zkracují život. Guláš s kyanidem by mi moc nechutnal. Moje obě pánve jsou značkové.... celý příspěvek >
Věděl bych o 50 x 6cm (52,50 euro) a nerezové 45 x 11cm (44,90 EUR) ale tady jsou odkazy jako reklama sofort zlikvidovány
Rozvod vody po zahradě, 3.5.2015
Teoreticky - rozepřete se mezi dvě zdi a změřte tlak mezi dlaněma a zdí. Kde bude tlak větší? Teoreticky -  jedna zeď víc nebo míň povolí - kde bude tlak větší? OMG nikde - pořád bude stejný!!
aby se zmenšilo tření vody o hadici, je vhodné hadici zevnitř namazat lubrikačním gelem
Souhlas, já pořád pracuju s tím, že mám hadici na plotech. Na zimu stačí spojky se stopkou sundat, kvalitní obyčejné hadice jsou u plotu v zemi nebo na zemi. Nic nevyfoukávám.
Ještě bych doplnil, v Praze 9 Kyjích je jedna šikovná firma přes zavlažování, mají Gardena spojky z mosazi za rozumné peníze a spoustu dalších krásných věcí. Spojka se stopkou vyjde na stejné peníze jako Gardena plast. Ten větší průměr pokud... celý příspěvek >
Tlak v hadici se mění pouze s výškou (-0,1 baru / 1 m výšky), jinak je v celé délce konstantní. Pokud připojovací místa budete používat po jednom, bude funkce stejná jako když připojíte hadici přímo na čerpadlo (to můžete před kopáním... celý příspěvek >
Do jaké výšky mohou být tůje na vlastním pozemku?, 21.4.2015
Taky s tím mám potíž, ale soused je dlouhodobě pryč (a stromy porad rostou) a s tou dámou lehčího ražení co mu spravuje barák není řeč. § 1017 (1) Má-li pro to vlastník pozemku rozumný důvod, může požadovat, aby se soused zdržel sázení stromů... celý příspěvek >
Začala mě bavit zahrádka. Je to divné?, 16.4.2015
Nebude tak zle, vsechno je funkcni, jenom uz nemusim chodit do prace tak si to kompenzuju, abych neshnil v kresle.
Začala mě bavit zahrádka. Je to divné?, 16.4.2015
Stejně, jenom místo skleníku mám od loňska slepice. Asi je to věkem, bud clovek dostava rozum, nebo ho ztraci
Jaké dřevo na plot, 11.4.2015
Nemam v umyslu to natirat vubec, mozna nekdy v boucnost jen impregnaci  (napr. Wolmanit CX-8 WB). Urcite ne fermez apod. Ale to jeste jen v pripade, ze drevo vizualne proschne. Zatim modrin pusobi hodne mastnym dojmem a zmena barvy mi nevadi,... celý příspěvek >
Jaké dřevo na plot, 11.4.2015
Dřevo zešedne, to jistě. Podobné mám na vířivce 10 let a ošklivé to není
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika