|
Velká pánev WOK min. 60cm, 10.5.2015 Paella World dělá i nerezový WOK s kulatým dnem, už jsem vám to psal průměr 45 x výška 11cm (44,90 EUR). Je to v Německu ve výprodeji, dá se to sem dopravit i poslat, ale musíte se písemně předem vzdát práva na vrácení bez udání důvodu. Cena s... celý příspěvek > |
 |
Napojení čerpadla na elektriku, 10.5.2015 Tak to jo, pro pitnou vodu by nadzemní část porušovala snad všechny normy. |
 |
|
 |
Napojení čerpadla na elektriku, 10.5.2015 Ta studna má zásobovat domek pitnou nebo jen užitkovou vodou? |
 |
Velká pánev WOK min. 60cm, 10.5.2015 Aby to šlo koupit, tak na tu nerezovou je třeba trochu protekce.
A od ťongů bych žádný nádobí nekupoval. nevíte kolik to jejich železo obsahuje látek které zkracují život. Guláš s kyanidem by mi moc nechutnal.
Moje obě pánve jsou značkové.... celý příspěvek > |
 |
Velká pánev WOK min. 60cm, 10.5.2015 Věděl bych o 50 x 6cm (52,50 euro) a nerezové 45 x 11cm (44,90 EUR) ale tady jsou odkazy jako reklama sofort zlikvidovány |
 |
Rozvod vody po zahradě, 3.5.2015 Teoreticky - rozepřete se mezi dvě zdi a změřte tlak mezi dlaněma a zdí. Kde bude tlak větší?
Teoreticky - jedna zeď víc nebo míň povolí - kde bude tlak větší?
OMG nikde - pořád bude stejný!! |
 |
Rozvod vody po zahradě, 3.5.2015 aby se zmenšilo tření vody o hadici, je vhodné hadici zevnitř namazat lubrikačním gelem |
 |
Rozvod vody po zahradě, 3.5.2015 Souhlas, já pořád pracuju s tím, že mám hadici na plotech. Na zimu stačí spojky se stopkou sundat, kvalitní obyčejné hadice jsou u plotu v zemi nebo na zemi. Nic nevyfoukávám. |
 |
Rozvod vody po zahradě, 3.5.2015 Ještě bych doplnil, v Praze 9 Kyjích je jedna šikovná firma přes zavlažování, mají Gardena spojky z mosazi za rozumné peníze a spoustu dalších krásných věcí. Spojka se stopkou vyjde na stejné peníze jako Gardena plast.
Ten větší průměr pokud... celý příspěvek > |
 |
Rozvod vody po zahradě, 3.5.2015 Tlak v hadici se mění pouze s výškou (-0,1 baru / 1 m výšky), jinak je v celé délce konstantní. Pokud připojovací místa budete používat po jednom, bude funkce stejná jako když připojíte hadici přímo na čerpadlo (to můžete před kopáním... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Do jaké výšky mohou být tůje na vlastním pozemku?, 21.4.2015 Taky s tím mám potíž, ale soused je dlouhodobě pryč (a stromy porad rostou) a s tou dámou lehčího ražení co mu spravuje barák není řeč.
§ 1017
(1) Má-li pro to vlastník pozemku rozumný důvod, může požadovat, aby se soused zdržel sázení stromů... celý příspěvek > |
 |
Začala mě bavit zahrádka. Je to divné?, 16.4.2015 Nebude tak zle, vsechno je funkcni, jenom uz nemusim chodit do prace tak si to kompenzuju, abych neshnil v kresle. |
 |
Začala mě bavit zahrádka. Je to divné?, 16.4.2015 Stejně, jenom místo skleníku mám od loňska slepice. Asi je to věkem, bud clovek dostava rozum, nebo ho ztraci |
 |
Jaké dřevo na plot, 11.4.2015 Nemam v umyslu to natirat vubec, mozna nekdy v boucnost jen impregnaci (napr. Wolmanit CX-8 WB). Urcite ne fermez apod. Ale to jeste jen v pripade, ze drevo vizualne proschne. Zatim modrin pusobi hodne mastnym dojmem a zmena barvy mi nevadi,... celý příspěvek > |
 |
Jaké dřevo na plot, 11.4.2015 Dřevo zešedne, to jistě. Podobné mám na vířivce 10 let a ošklivé to není |
 |