Příspěvky uživatele - 250.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lískáč se mi zbláznil, 27.6.2016 Obsahuje fotku
Vyvazu to k sobe popruhem. Ty vetve co smerujou dolu byly predtim nahoru. To jsem zvedavej, kolik jich ke sklizni bude.
Lískáč se mi zbláznil, 26.6.2016
Po vcerejsi bource mi vetve liskacu obtezkane urodou polehly, rukama to ani nejde zvednout. Co ted, nevi nekdo? Nechat, podpirat, ostrihat?
Ventilátor na nože traktoru honda - testuju, 21.6.2016 Obsahuje fotku
Traktory Honda novejsi generace K1 -> mají na nožích ventilátory pro lepsi vyhoz. Vcera jsem je namontoval na traktor HF 2315 HME starsiho typu a testuju funkcnost. Zajima te vysledek?
Muzou brambory do stinu?, 10.6.2016
Na jiznim plotu ma soused nepruhledny hadr na plote a k tomu vysoke thuje. Mam tam takovy metrovy pas znehodnoceneho pozemku, kde se tvori i mech. Co by se tam tak dalo zasadit? Muzou brambory do stinu?
Ze slepice teče voda, 23.5.2016
Nemela ta slepice plne vole? To si nacpe kdyz ma plny zaludek, je to takova slepici spajzka. A vy jste to z ni vyklepala
Slepičky malou zahrádku?, 20.5.2016 Obsahuje fotku
Jeste vam ukazu kostru myho kurniku. Velky otvor je cistici, ten maly je na okynko, v lete s pletivem v zime s plexisklem, proti cisticimu otvoru mam vysouvaci dvirka na axialnich loziskach a naproti okynku prilepenou trokukan
Slepičky malou zahrádku?, 20.5.2016
Vy umite dodat optimismus Ty kurniky delany v cine jsou DESNY. Taky jsem si jeden objednal a vratil. Zuby mi skripely z ceny i provedeni. Nakonec jsem si jeden postavil levnejsi nez koupeny, izolovany polystyrenem a s automatikou otevirani a... celý příspěvek >
Grilování na litinovém tálu, 28.1.2016
Ani nahodou, delam namirno 20 minut z jedne strany, 20 z druhe a 20 minut to zabalene stoji. Chut je uzasna a vystydly nakrajeny na platky jako salam excelentni. Neplette si krev se stavou, syrovy bych to nejedl
Grilování na litinovém tálu, 28.1.2016 Obsahuje fotku
jeste jeden obrazek salu grilovanem v alobalu
To se musi zkusit, kdyz vam to budu povidat nebudete mi verit. Prenos tepla je rychlejsi nez na litine, nebo dokonce na kameni. Negriluju litinou, ale teplem co projde skrz sklo (dubovyma triskama). Ty vypalene pruhy an mase jsou pruvodni jev. Topit... celý příspěvek >
Uz bych se nevratil k jakemukoliv grilovani, at na desce nebo na litine, nebo na plynu. Grilovani na skle je pecka a navic se pod tim nemusi topit drevenym uhlim Grilování na skle - nová dimenze
Je tu nekdo kdo nema vypusteny bazen?, 25.1.2016
To ma tri aspekty, jednak by se muselo resit co se slanou vodou, za druhe by se na dopusteni musela dokoupit sul a za treti se do bazenu chodime chladit po saune. Tak radsi v mrazech (tolik jich neni) spustim filtraci 15/15 aby se voda hybala a... celý příspěvek >
Je tu nekdo kdo nema vypusteny bazen?, 23.1.2016
Teprve dneska v noci se mi udelala ledova supinka na hladine. Bazen je kryty plastem, voda mirne slana cca 150kg/ 35m3. Filtraci necham bezet ted v mrazech jen pres noc stridave 15/15 minut.
Kysele maso, 30.12.2015
Jy myslim, ze kdyz se muze clovek dusitanum vyhnout, je lepsi se jim vyhnout. Kaslat na barvu, karcinogenu je kolem tak dost
Kysele maso, 27.12.2015
Podle prispevku zde delam vsecko blbe. Udirnu neroztapim, topim spis mensimi drivky, drevo (tresen) nemam suchou, kruti klobasy, makrely douzuju na 45 st spolu se syrem, veprove taky tak nejak, jenom kruti packy delam na 90. Chutna me i vsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika