Příspěvky uživatele - 91.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Má cenu ještě sbírat rouby, 20.2.2019 Obsahuje fotku
Rouby má cenu odebírat a hned roubovat. Mírně zvětšené pupeny jsem zatím zaregistroval jen na nejrannějších meruňkách a lískách. Ale jsou stále použitelné.
Vinaři z Českomoravské vrchoviny, 19.2.2019
Znám to jen trochu na třebíčsku. Révu tam pěstuje skutečně mnoho zahrádkářů. Ale spíš jen pár sazenic na jídlo. Já tam mám jen 3 hlavy. Myslím, že na efektivní produkci vína se hodí jiné oblasti, které jsou velmi blízko. Jedinou velikou vinici (na... celý příspěvek >
Klasicke rajce vs cherry, 18.2.2019 Obsahuje fotku
V každém takovém rajčeti je nejméně 50 dobře klíčivých semen. V loňském roce jsem je pěstoval. Byly si dost podobné. Rostliny byly vysoké až 2 metry, což mě u cherry rajčat překvapilo. Chuťově byly mimořádné (velmi sladké), na rozdíl od těch, které... celý příspěvek >
Co vaše réva 2019?, 15.2.2019 Obsahuje fotku
Taky už mám skoro všechno ostříháno. Přitom mnoho expertů nechává révu až do dubna pod zemí. Tam nezmrzne. Dneska jsme si s několika kolegy udělali opět na břehu Dunaje předjarní soutěž o nejlepší domácí víno (svátek má patron bulharského vína Trifon... celý příspěvek >
Česnek 2018/2019, 14.2.2019 Obsahuje fotku
Konečně se zpožděním vylezl. Už jsem si říkal, že příště nebudu raději na ležato nic sázet.
Kvasenie a palenie manga, 13.2.2019
Nejlíp se dá asi sehnat mezi dvacátými rovnoběžkami. Autor naznačuje, že v jeho případě v Okinavě. Pokud jde o zbytek po kvasení, asi bych to prasatům nedával. Lepší by to bylo na kompost s trochou zeminy. 
Jak zasadit semena rajčat. Od A - Z, 11.2.2019 Obsahuje fotku
Letos klíčím (jeden den namočená) semínka na povrchu perlitu, zalévám přes ubrousek dokud nevylezou.
Pestovanie moruse z odrezkov, 11.2.2019 Obsahuje fotku
Já bych nebyl u štěpování tak skeptický. Samozřejmě, že vzájemná afinita má určitý vliv. Ale mi se to obvykle chytá. Nevím, co dělám jinak. Nůž mám obyčejný. Venku nejraději očkuji (Forkert) nebo roubuji kopulací koncem března čerstvými rouby. Pokud... celý příspěvek >
Papriky 2019, 5.2.2019
Pro: 20.63 Papriky se pěstují po dvou ve skleníku i venku. Kořenový bal tvořený dvěma rostlinami drží lépe v zemi a nevyvrátí se tak snadno. Zvláště když jsou papriky při výsadbě mírně podsazeny. V mém okolí se tyčky nepoužívají. Pěstované papriky... celý příspěvek >
Vrubľovanie podpníkov, 4.2.2019
Mohou se založit ve skleníku a před vyrašením přesadit na vybrané stanoviště. Koncem února bych už je vyškolkoval rovnou venku, pokud nebude silnější mráz.
Vrubľovanie podpníkov, 4.2.2019
U jabloní by se to mělo všechno chytnout. Můj známý koupil loni 10 ks MM106 a já jsem mu je v únoru štěpoval v ruce bez problémů.
Předpěstování košťálovin, 4.2.2019 Obsahuje fotku
Já mám salát přes zimu venku. Ani sníh ani mráz mu neublížil. Ale asi to nejde u všech odrůd.
Krtci v zimě a co potom?, 2.2.2019 Obsahuje fotku
Zdá se, že nastala varianta č. 1. Krtinců je ještě víc než v loňském roce. Naštěstí u sousedů. Asi už bude jaro.
Jak skloubit pěstování a dovolenou?, 1.2.2019
Moje Vilma po zaschnutí asi tři týdny umírala. Plody dozrávaly do červena, ale byly nezvykle kyselé. Většina vyrašených větviček zaschla. Pak se konečně probudila a obrostla. Plody už jsou zase sladké. Stále však ještě není v původní kondici. Chtěl... celý příspěvek >
Papriky 2019, 1.2.2019 Obsahuje fotku
Takhle dnes vypadají moje největší papriky, 10 týdnů po výsevu.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika