|
Paprika Rodrigo, 22.7.2018 Polni papriky pestuji na plose 5 x 1.6 m kdyz je velke horko davam denně večer 5 konvi bez ruzice ke korenum a 3 konve rano a kdyz je opravdu horko v poledne 2 konve s ruzici... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 22.7.2018  Papriky |
 |
|
 |
Odrůda švestek na povidla, 20.7.2018 Drive pred 30 lety delal soused povidla jen durancii svestky na strome musely projitt na podzim prvnim mrazikem pak byly sladoucke jak na povidla tak na slivovici jenze posledni roky zadne podzimni mraziky nejsou... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 20.7.2018  Paprika Saskia ve skleníku. |
 |
Masitá rajčata, 20.7.2018  Neznámá odrůda bulharsého rajčete. První rajče má 58 dkg, druhé 54 dkg. |
 |
Sklizeň rajčat a paprik - 2018, 18.7.2018 Krasna uroda mnoho odrud a barev rajcat ale papriku polni nebo skenikovou jsem zatim nevidel |
 |
Molice, 18.7.2018 Pokud je velmi teple a suche pocasi to molice maji rady neni sance neco vypestovat ale presto jsem predpestoval sadbu kedlubu zasadil a zaleval za par dni tam byly svilusky postrikal jsem mospalinem do ktereho... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 18.7.2018 Souhlasim s vami je to sucha skrnitost plodu paprik za vlhka prechazeji vhnilobu za sucha se nezvedcuji nybrz hnednou a zasychaji choroba
vznika vlivem silneho slunecniho zareni pri nepravidelne zalivce... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 16.7.2018  Ve foliaků |
 |
Rajčata 2018/2, 16.7.2018  Může mi někdo napsat, co je to za masitou odrůdu? Dostal jsem pár semínek od známého, které si dovezl rajčata z Bulharska. Váha toho většího rajčete je 52 dkg. |
 |
|
 |
Obří řecké fazole, 16.7.2018  Taky jsem předpěstoval fazole v kelímkách, ale byl jsem hrozně aktivní pořád jsem zaléval, až mi uhnily. Okolo 1.5.2018 jsem nasel fazole bez namáčení přímo na záhon.
1. foto je naše odrůda popínavých fazolí.
2. foto jsou fazole z Moldávie.... celý příspěvek > |
 |
Sklizeň česneku 2018, 8.7.2018 Jak kde u nas na morave se bramboram rika zemaky |
 |
Masitá rajčata, 5.7.2018 Krasne mohla jste je vyfotit pred krajenim ne kazdy zna ty odrudy |
 |
Konec hryzcu, 4.7.2018 Ja ji mam treti rok nic lepsiho a jednodusi past jsem zatim nevidel je opravdu super cena okolo 350 kc |
 |
Druhá sklizeň brambor?, 2.7.2018 Nato ze bylo takove sucho docela pekna uroda to same na konci zari takze budete spokojen |
 |