Příspěvky uživatele - 63.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenosti s odolnějšími stolními odrůdami - PIWI, 8.1.2020
Můžu poprosit o porovnání chuti obou těchto odrůd? Skazka je tuším odolnější chorobám než SU, je to tak?
Festivee, 6.1.2020
Jaká to je poloha a o kolik později dozrává tato odrůda oproti nějaké jiné, běžně známé? Co chuť? Dokázal byste ji nějak popsat?
Zkušenosti s odolnějšími stolními odrůdami - PIWI, 4.1.2020
A ta varianta od Bačinského je na tom chuťově a ostatními vlastnostmi jak?
Ide to aj (ne)chemicky, 3.1.2020
Krásné hrozny. Také přeju hodně sil do dalšího ošetřování a stříhání. Dneska jsem byl na obhlídku a u nás je všechno pokryté pohádkovou jinovatkou. Už mi cukaly prsty, kdyby nemrzlo, skoro bych šel i něco stříhat. Nemůžu se dočkat jara :-)
Ide to aj (ne)chemicky, 22.8.2019
V extrémních letech, jako je tento, to ani s tím Nerem dost dobře nejde. Bojím se že to je všechno o kombinaci odrůdy, počasí a polohy, zda to půjde či ne a odrůda je jenom jedním z parametrů, které do toho vstupují.
Co vaše réva 2019?, 21.8.2019
Dneska jsem to už nevydržel a sklidil první panenský střapec Nera. Vůbec to nebylo špatné :-) Zajímavé je, že na jedné hlavě jsou 2 střapce, jeden pěkně rozvolněný, druhý je ale brutálně hustý, že kuličky nejdou ani utrhnout z třapiny. Velikost... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika