Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obnova aleje, 5.5.2013
Když tvrdíte, že stromy kolem silnic patří, sdělte mi prosím aspoň nějaké důvody proč tam patří.Rád si je přečtu.Jediný důvod je estetický.Na žádný jiný jsem nikdy ještě nepřišel.Pěkně nebezpečná estetika.Děkuji, nechci.P
Obnova aleje, 5.5.2013
Víte co mě na slavných ekolozích nejvíc štve a když slyším slovo ekolog dostávám kopřivku?Protože pro ně je vše důležitější než člověk.P
Obnova aleje, 5.5.2013
Že je zvěrstvo vysazovat aleje kolem silnic jsem taktéž přesvědčený.Řeší se na všech možných místech, že v okolí silnic sloupy billboardů jsou nebezpečné.A přitom se bez obtíží povolí v těch samých místech miliony stromů.A ještě na to dostanou... celý příspěvek >
Určení keřů / stromů, 5.5.2013
Jednička je spíše než rododendron lýkovec.Dvojka ani to ani to druhé, ale dřišťál.Čtverka mi připadá na škornici.P
Vrba japonská, 4.5.2013
Je fakt, že vrba Vám mohla přes zimu odejít.Ale.Když se vrba razantně ostříhá ještě před vyrašením, nemusí pak již vůbec obrazit a je vlastně na odpis.Je zajímavé, že stačí počkat třeba měsíc a pak ji můžete stříhat jak je libo.Třeba převislé vrby by... celý příspěvek >
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 3.5.2013
Přeci jen něco zajímavějšího než večerní sobotní program v televizi.Musel jsem si příspěvky dvakrát přečíst abych aspoň trochu se pokusil zjistit proč p.xx.209 je tak vyvedený z míry.Nepřišel jsem na to.P
Žltnutie listov Broskyne, 2.5.2013
Než jsem sesmolil příspěvek přišel Váš, že jste dnes prováděl postřik proti kadeřavosti.Myslel jsem dřívější ošetření.V této době, kdy strom má listy, postřik proti kadeřavosti žádný význam nemá a je úplně zbytečný.P
Žltnutie listov Broskyne, 2.5.2013
Připadá mi to jako zasažení, ale ještě třeba nenarašených větví Roudupem.Nestříkal jste třeba proti kadeřavosti s málo propláchlým postřikovačem?P
Sakura menšího vzrůstu. Existuje taková?, 27.4.2013
Zkuste třeba Prunus triloba.V květu nepřéhlednutelná rostlina.A docela malá.P
Kanadská borůvka Vaccinium Corybosum, 27.4.2013
Tato návěska je jen ilustrační a z toho nikdo odrůdu neurčí.I uváděná doba plodnosti je brána zeširoka.Kupte si jednoduše ještě nějakou jinou a že se strefíte do stejné odrůdy je naděje docela malá.
Prosím o určení květiny, 25.4.2013
Krvavěnka.Moc hezká rostlinka, škoda,že kvete jen krátce.P
Řez prostokořenných stromků po zasazení, 21.4.2013
Tak radikální řez, na jedno očko bych nikomu neradil.Spodní pupeny nemusí být dostatečně vyvinuté a jestli jsou poškozené, bude ze stromku koště.Stříhal bych nadvakrát.Jednou na přepravu do auta a pak až po výsadbě.Pan Stanislaw to myslím že včera... celý příspěvek >
Moniliový úžeh, 21.4.2013 Obsahuje fotku
12 Eur je dost, ale asi odpovídá nákladům.Schválně jsem vytáhl ceník od PPL.K těmto cenám se ještě připočítává 21% DPH.Sice nějaký jejich smluvní partner bude mít poštovné nižší, ale jestli posílá týdně jen pár balíků a nejsou to stovky, moc se lišit... celý příspěvek >
Prodej vzrostlých ovocných stromků, 19.4.2013
Ještě před pár lety se stromky mohly prodávat maximálně s dvouletou korunkou.Oni ti tvůrci vyhlášky zase tak padlí na hlavu nebyli, protože věděli, že starší stromek je tak asi na... Po vstupu do Unie se i toto změnilo a mohou se prodávat i se starší... celý příspěvek >
Duo švestka od Bakker, 16.4.2013
Tak podvody s rostlinami jsou celkem běžné a nejen u této společnosti.Podívejte se třeba na nabízené sloupovité stromky.Sloupovité se prodává kdeco.Nebo popínavé jahody atd.P
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika