Příspěvky uživatele - 91.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Už vám leze podzimní česnek?, 24.4.2018
To je stejný česnek po 4 týdnech od oblevy v Bulharsku. Nalevo je sázený v lednu (sotva v březnu vylézal), napravo od klacku je sázený v říjnu a listopadu.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 24.4.2018 Obsahuje fotku
Jak to děláte, že se vám to červená? Já mám všechno teprv zelené.
Už vám leze podzimní česnek?, 24.4.2018 Obsahuje fotku
Podívejte se na ochrannou lhůtu a ten postřik zvažte. Ještě není konec vegetace. Ačkoliv v mém případě už mohu mladý nestříkaný česnek uzobávat. Pro zajímavost přikládám dnešní snímek česneku a snímek při oblevě, kdy byl celý zasypaný těžkým... celý příspěvek >
Huby na kmeni marhule, 23.4.2018
Ten mladý klidně zasaďte a raději dál než 1 m. Ránu po odstraněné houbě ošetřete fungicidem (např. kuprikol nebo modrá skalice s vápnem). Před dozráváním ošetřete plody proti moniliové hnilobě (např. Horizon) což ani houbě na kmeni neprospívá. Strom... celý příspěvek >
Plané hrušně, 23.4.2018 Obsahuje fotku
Tihle nemají zuby. Já jsem je ještě letos neviděl. Budu muset v noci pustit světlo. Zatím nám jen padají nadbytečné plůdky hruštiček. Na hruškách a na meruňkách mi řádí brouci (krasci).
Co Vaše réva 2018?, 23.4.2018 Obsahuje fotku
Pro informaci, takhle vypadá u mě v 60m v Bulharsku. Mám to řezané na hlavu, ale na trojité drátěnce.
Moruša, 22.4.2018 Obsahuje fotku
Teoreticky by tak růst mohla, pokud by nebyla oplocena. Já bych však spíš doporučoval zapěstovat korunku asi v 80 cm nebo i výše tím, že odstraníte ostatní výhony. Např. tak, jak je to naznačeno na obrázku.
Rajčata a papriky, 22.4.2018
Pro 24.122: Předpokládám, že pokud bude v 21 hodin někde mráz, že kbelíky už v 18 hodin odnesete i s rostlinami. Já je mám venku na Vysočině (480m) a dělá jim to moc dobře. Tolik se nevytahují. Na jižní zahradě jsem už většinu rajčat vysadil do půdy.... celý příspěvek >
Rajčata a papriky, 22.4.2018
Je to ověřené. Pokud kolem proteče chladný vzduch a netrvá to dlouho, kýbl pomůže.
Presadzať rajčiny a papriky alebo nie, 21.4.2018 Obsahuje fotku
Taky jsem si vypěstoval většinu sazenic rajčat sám a mám i ještě úplně maličké semenáčky. Ale lidi nakupují ve velkém, když vidí na trhu krásné sazenice rajčat (se stopami championu), které jsou dneska o hodně popředu. Za měsíc však ten rozdíl nebude... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky meruněk, 21.4.2018
To je sice obecně pravda, ale plůdek VP a Bergeronu nevydrží stejně.
Kvitnú jablone, 19.4.2018 Obsahuje fotku
Taky mi ještě kvetou některé jabloně. Ale začínají už i kdouloně. Tím ta nádhera u jádrovin končí.
Melouny 2017, 19.4.2018 Obsahuje fotku
Já mám část sazeniček nehybridní (Sugar Baby) a druhou část hybridní (žíhané, asi už F3). Rozsazuji je do květináčů po 3 ks. Několik z nich naroubuji a na stanoviště vysadím zvlášť roubované a neroubované asi za 10 dní. Mám neomezenou plochu, velmi... celý příspěvek >
Očkování / roubování broskvoní, 18.4.2018 Obsahuje fotku
Vyrašený broskvoňový roub (štěpováno venku 5.1.2018).
Rajčata 2018/2, 18.4.2018 Obsahuje fotku
Myslím, že jsme si těch složitých pokusů letos příliš neužili. Dlouho byla zlá zima a teď už větší mrazy nehrozí. Většina mých sousedů nepřemýšlela a koupila si na trhu levné veliké ranné hybridní sazenice, které na noc zakrývá plachtou. Své... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika