|
Příspěvky uživatele - 148.5
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jaká je to bylina?, 20.5.2020 Není zač Sama jsem si to musela najít, protože se mi rozplehnil kolem potůčku. Konvalinka | | Jaká je to bylina?, 19.5.2020 Snad pcháč zelinný(Cirsium oleraceum)? | |
| | Jakou rostlinu zvolit?, 19.5.2020 Na takhle vysoký stálezelený, předpokládám, že i poměrně rychle rostoucí... nic lepšího nemáte. Smrky, borovice... zaberou dost místa, tis rostě pomalu a vyžaduje spíš polostín. A jinak... všechno živé vám,,dělá bordel" Pak jedině něco betonové,... celý příspěvek > | | Neznámá kráska, 16.5.2020 Svída, krvavá jak napovídá pan Josef. Denně takových semenáčků vytahuju z výsadby x. U nás bohužel i plevelná rostlina. Mohla by být i nějaká cornus kousa? Nemám teď čas koukat na svoje a porovnat Konvalinka | | Problém s Rebarborou, 16.5.2020 Stejně tak jsem já včera koukala na,,rebarboru po babičce" které mi mamka dala odkopek, protože několik pokusů o vysetí kupovaných semen selhalo. A jak tak koukám jsem si uvědomila, že je zelená. Celá a úplně. Schválně jsem koukala i po rebarborách... celý příspěvek > | | Co je to za rostlinu?, 15.5.2020 Není to sítina rozkladitá spiralis? Zkuste si zadat do vyhledávače a porovnat, případně tam bude, co s ní. Konvalinka | | Identifikace rostlin, 15.5.2020 Ano, kořenové výmladky těch švestek, tedy rašící podnože, nejčastěj myrobalány. Vysekat, nestříkat žádnou chemií, ta by vám přešla na matečný strom! - tedy tu švestku. | | Co to je?, 13.5.2020 Není to z těch tůjí? Já je nemám, ale mám dojem, že jsem na nich něco podobného viděla. Bude to nějaký druh houby. Konvalinka | | Psí Víno, 13.5.2020 Nejsou to vajíčka a nemá vám na tom co vadit. Tohle ronění přes listy, je přirozený proces u psího vína. Konvalinka | | Topinambur hlíznatý - ze semen, 12.5.2020 Včera jsem těch planých invazivních potvor vytahala kolečko Stačilo, že se tam před 5lety odněkud vzaly(nech je tam, alespn něco tam roste) a od té doby se rozlezly na 5x5m a prorostly trsy jak okrasné trávy, tak denivek a chystaly se pokračovat dál.... celý příspěvek > | |
| | Levandule pod révu, 11.5.2020 Levandule a réva jsou co do nároků stejné, takže si myslím, že je to ideální kombinace. Konvalinka | | Afrikány ve skleníku mezi plodovou zeleninou, 5.5.2020 Mamka to tak dělá desítky let a s žádnou žouželí nemá problémy, jen svilušky, na ty to bohužel nepomáhá A pak musíte udělat nějakou zábranu pro slimejše, protože ti se naopak na afrikány stahujou Fakt ale výborná zkušenost. | | Jak zachránit umírající kanadskou borůvku, 19.4.2020 Mám borůvky už na pátém místě v zahradě a snad je to konečně ono, poprvé mají i přírůstky. Tedy měly Vloni jsem ani neochutnala, neb na ochranu před ptáky jsem ani nestihnula pomyslet, smetli to skoro zelené. Letos v předjaří zase většinu zakrátil... celý příspěvek > | | Poznáte rostlinu?, 7.4.2020 Keř asi nějaká skimie, popínavka je zimolez. Konvalinka | | Výběr stromků ke vchodu, 7.3.2020 Vím, že některé dřeviny, které se řežou jako třeba vrby,,na hlavu", chvíli dobře nevypadají, ale že bych chtěla mít zrovna ve vchodu takovouhle ohavnost... | |
|
|
|
|