|
Postrek proti burine, 16.8.2019 Bud bola velmi silna koncentracia alebo doslo k omylu a pouzity bol totalny herbicid. |
 |
Ježatka kuří noha, 1.8.2019 Ze na dva roky...
ked vietor (mozno aj vtactvo) prinasa semena stale. |
 |
|
 |
Ježatka kuří noha, 30.7.2019 Musite pouzit totalny herbicod, ale velmi opatrne, aby ste neposkodili aj ine rastliny.
Trosku presne streknut z malej vzdialenosti za uplneho bezvetria.
Alebo potriet stetcom.
V Lidli ponukali plynovu "letlampu", ale zdala sa mi draha,... celý příspěvek > |
 |
Totální herbicid bez glyfosátu?, 30.7.2019 Az po tyzdni celkom ozltol. |
 |
Prazdna mista v travniku, 19.7.2019 Este otazka - nepostrekovali ste burinu v travniku, ale pouzili totalny herbicid? |
 |
Prazdna mista v travniku, 19.7.2019 Tak skyprit, dosiat, polievat. |
 |
Plevel v trávníku, 19.7.2019 Nech je to jestrabnik alebo chrpa, selektivny herbicid pomoze. |
 |
Tvrdá tráva v trávníku, 19.7.2019 Este prosim o radu ako z travnika dostat prec tie hrubostonkove stebla ako strnisko po zatve (sklizni), pretoze su neesteticke a deti nemozu behat bosky. |
 |
Totální herbicid bez glyfosátu?, 19.7.2019 Dakujem, zda sa ze mate pravdu.
Za dva dni pyr uvadol, ale stale je zivotaschopny. |
 |
Nakup Calypso 480 SC, 27.6.2019 A to je co? Prosim nazov / nazvy. |
 |
|
 |
Ocet, sůl, voda a saponát jako herbicid, 26.6.2019 Skusil som pred 2 tyzdnami na nezelanu malu bazu (bez) pri dome a divy chmel za zahradou - nebadam ucinok.
Chmel rozpleteny z magnolie, polozeny na travnik a streknuty bofixom ozltol a uschol. |
 |
Totální herbicid bez glyfosátu?, 26.6.2019 Ked polykarbonat, tak potom aj sklo. Nemyslim okennu tabulu, s tou by hrozil uraz, ale napr. pohar od kompotu / uhoriek postavit nad rastlinu? |
 |
Buxus škůdci, 26.6.2019 To ano, ale za 2 tyzdne su tam dalsie. |
 |
Zimní postřik, 4.5.2017 ad kancerogenny vs karcinogenny - jeden vyraz ma povod v latincine a druhy v grectine, oba su pripustne
ad predjarny postrek v dubnu - tak potom asi nerobim dobre, ale ja postrejume ked sa zda ze prichadza jar, ked je par dni po sebe 10-15... celý příspěvek > |
 |
Brslen fleky, 4.5.2017 Nie je to iba zmrznute? |
 |