|
Příspěvky uživatele - 80.56
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznáte tuhle kytičku?, 20.6.2008 Máte pravdu, podle latinského názvu jsem si ji našla. Ostrožka východní, jednoletá. Děkuji. |  | Neznáte tuhle kytičku?, 19.6.2008  Je asi 30 - 50 cm vysoká, rozvětvená, kořen je tenoučká mrkev, jde dobře vytáhnout. Zaujala mě svými nápadnými květy. Kdo jste z Prahy, kolem stanice metra Letňany je jich spousta, snad opravdu naseto - luční směs, s vlčími máky a heřmánky. Nevíte... celý příspěvek > |  |
|  | ibišek přesazování, 9.6.2008 Kdysi jsem četla, že ibišek se má stříhat v únoru. Několik let to tak dělám a vždy vykvetl na nových výhonech, letos ovšem začal kvést už v lednu na dlouhých loňských větvích a kvete doposud, takže je zatím neostříhán. |  | Olivovník, mimóza, 10.4.2008 Dobrý den, nevíte někdo, zda je u nás možné pěstovat olivovník nebo mimózu, dají se sehnat? Jedná se mi o oblast Prahy nebo Mělnicka. Máte někdo zkušenosti nebo rady? Nemyslím si, že by olivy dozrály, ale jde mi spíš o strom jako takový. V jejich... celý příspěvek > |  | Venkovní ibišek, 14.9.2007 Nebo na zimu s květináčem schovat domů. |  | Jak na travu v travniku?, 23.8.2007 Ale ty sousedovic posekané sedmikrásky musí mít dozrálá semínka. Pokud vy už nějakou tu sedmikrásku v trávníku máte, nesekejte, nechte ji vysemenit a pak už rychle přibývá (vlastní zkušenost), jetelíček to samé. Slyšela jsem, že se dají semínka... celý příspěvek > |  | Popinava stale kvetouci ruze, 20.7.2007 Díky, to je opravdu nádherné. V. |  | Popinava stale kvetouci ruze, 19.7.2007 Díky za informaci, knížku si pořídím i když praxe je nenahraditelná. Do Želešic zavolám pro radu, na návštěvu je to pro mě z Prahy bohužel dost z ruky. Na české odrůdě netrvám, ale slyšela jsem, že pro naše podmínky jsou místní odrůdy vhodnější než... celý příspěvek > |  | Popinava stale kvetouci ruze, 18.7.2007 Dobrý den, také bych ráda požádala zkušenější zahradníky o radu. Chtěla bych pnoucí růži, nejradši sytě růžovou, opakovaně kvetoucí, vysokou 4 - 5 m, radši českou. Jak rychle rostou, jak prostříhávat, aby byla hustá a kvetoucí i dole a neměla... celý příspěvek > |  | Pupalka dvouletá, 26.6.2007 Až mi dozrají, můžu Vám nějaká semínka poslat. Jestli máte zájem, napište na vladapraha@centrum.cz |  |
|  |
 |
|
|
|