Příspěvky uživatele - 80.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznáte tuhle kytičku?, 20.6.2008
Máte pravdu, podle latinského názvu jsem si ji našla. Ostrožka východní, jednoletá. Děkuji.
Neznáte tuhle kytičku?, 19.6.2008 Obsahuje fotku
Je asi 30 - 50 cm vysoká, rozvětvená, kořen je tenoučká mrkev, jde dobře vytáhnout. Zaujala mě svými nápadnými květy. Kdo jste z Prahy, kolem stanice metra Letňany je jich spousta, snad opravdu naseto - luční směs, s vlčími máky a heřmánky. Nevíte... celý příspěvek >
ibišek přesazování, 9.6.2008
Kdysi jsem četla, že ibišek se má stříhat v únoru. Několik let to tak dělám a vždy vykvetl na nových výhonech, letos ovšem začal kvést už v lednu na dlouhých loňských větvích a kvete doposud, takže je zatím neostříhán.
Olivovník, mimóza, 10.4.2008
Dobrý den, nevíte někdo, zda je u nás možné pěstovat olivovník nebo mimózu, dají se sehnat? Jedná se mi o oblast Prahy nebo Mělnicka. Máte někdo zkušenosti nebo rady? Nemyslím si, že by olivy dozrály, ale jde mi spíš o strom jako takový. V jejich... celý příspěvek >
Venkovní ibišek, 14.9.2007
Nebo na zimu s květináčem schovat domů.
Jak na travu v travniku?, 23.8.2007
Ale ty sousedovic posekané sedmikrásky musí mít dozrálá semínka. Pokud vy už nějakou tu sedmikrásku v trávníku máte, nesekejte, nechte ji vysemenit a pak už rychle přibývá (vlastní zkušenost), jetelíček to samé. Slyšela jsem, že se dají semínka... celý příspěvek >
Popinava stale kvetouci ruze, 20.7.2007
Díky, to je opravdu nádherné. V.
Popinava stale kvetouci ruze, 19.7.2007
Díky za informaci, knížku si pořídím i když praxe je nenahraditelná. Do Želešic zavolám pro radu, na návštěvu je to pro mě z Prahy bohužel dost z ruky. Na české odrůdě netrvám, ale slyšela jsem, že pro naše podmínky jsou místní odrůdy vhodnější než... celý příspěvek >
Popinava stale kvetouci ruze, 18.7.2007
Dobrý den, také bych ráda požádala zkušenější zahradníky o radu. Chtěla bych pnoucí růži, nejradši sytě růžovou, opakovaně kvetoucí, vysokou 4 - 5 m, radši českou. Jak rychle rostou, jak prostříhávat, aby byla hustá a kvetoucí  i dole a neměla... celý příspěvek >
Pupalka dvouletá, 26.6.2007
Až mi dozrají, můžu Vám nějaká semínka poslat. Jestli máte zájem, napište na vladapraha@centrum.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika