Příspěvky uživatele - 103.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Buxus, 30.6.2019
koupili jsme buxusy, kde hlína z kořenů při vysazování opadala, asi po 14 dnech jsem je sestříhl do plůtku, a aby se lépe uchytil.Už je to 2 mĕsíce a spíš nĕco opadává než by se objevovali mladé lístečky.Udĕlal jsem střihem chybu a... celý příspěvek >
Úprava vody a děti, 4.7.2011
To jsem pochopil, že při salinaci vzniká chlór, ale doufal jsem, že to bude šetrnější... pravda je, že známý má 9m bazén a tedy jiný salinátor, ale přešel na něj z tablet a už to má 4 roky a je moc spokojenej, a slyšel jsem, že i některé veřejné... celý příspěvek >
Úprava vody a děti, 4.7.2011
Koupili jsme, hlavně kvůli dětem, nadzemní bazén 3,66x91mProtože jsem v tomto začátečník, pročetl jsem si toho hodně o upravě vody.Zaujala mě bezchlorová úprava, má někdo s ní zkušenosti?Se Sanosilem, Guapexem. a pod.V diskusi bylo toto jen... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika