Příspěvky uživatele - 35.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní nábytek z umělého ratanu, 28.6.2019 Obsahuje fotku
Dobrý den, s umělým ratanem jsme byli velice spokojeni, až do té doby, než začaly praskat jednotlivé pásky. Byl používán pouze v letním období a na zimu byl vycisten a uskladnen v pokojové teplote, aby plast nepremrzl, ale cca po 3 letech začaly... celý příspěvek >
Nášlapná krmítka pro drůbež, 27.3.2016
 Člověk leckdy vyhodí víc peněz, Možná byste mohl ještě zkusit, místa ze kterých přímo nezobou/neklovou, natřít nějakou barvou např. tmavě modrá, černá. Mohlo by to jejich vnímání změnit.
Nášlapná krmítka pro drůbež, 27.3.2016
Prostě se jim na tom něco nelíbí. Může to být třeba tím pozinkem/kovem. Může jim vadit nášlap, stín z víka atd.. Nášlapná krmítka nepoužíváme, všechno určené pro slepice máme buď plast nebo dřevo. Nicméně občas dostanou něco v nerezu a moc... celý příspěvek >
Černí broučci v kočičí srsti - blechy, 23.3.2016
Mám pocit, že si nerozumíme. V případě, že jde o jednorázovou záležitost, že zvíře donese blechu a odhalíme to hned, je lokální řešení v pořádku. Je jedno jestli se to stane, jednou nebo víckrát do roka. Ovšem pokud na to hned nejpřijdeme a... celý příspěvek >
Černí broučci v kočičí srsti - blechy, 22.3.2016
S první částí souhlas, ale to další už bych až tak jednoduše neviděla. Použití spot-on je v pořádku, také je používám, ovšem viděla jsem také několik pejsků, kteří po jejich použití měli toxický šok. Nicméně něco se použít musí, to je... celý příspěvek >
Černí broučci v kočičí srsti - blechy, 21.3.2016
Nejsem veterinář, ale podle mě to blecha je. Nicméně chcete-li mít jistotu, obrátila bych se na veterináře, který se specializuje na dermatologii, ti se v breberkách a vůbec tomu, co se děje s kůží velmi dobře vyznají. Nevím odkud jste, ale je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika