|
Příspěvky uživatele - 35.61
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní nábytek z umělého ratanu, 28.6.2019  Dobrý den,
s umělým ratanem jsme byli velice spokojeni, až do té doby, než začaly praskat jednotlivé pásky. Byl používán pouze v letním období a na zimu byl vycisten a uskladnen v pokojové teplote, aby plast nepremrzl, ale cca po 3 letech začaly... celý příspěvek > |  | Nášlapná krmítka pro drůbež, 27.3.2016 Člověk leckdy vyhodí víc peněz,
Možná byste mohl ještě zkusit, místa ze kterých přímo nezobou/neklovou, natřít nějakou barvou např. tmavě modrá, černá. Mohlo by to jejich vnímání změnit.
|  |
|  | Nášlapná krmítka pro drůbež, 27.3.2016 Prostě se jim na tom něco nelíbí.
Může to být třeba tím pozinkem/kovem. Může jim vadit nášlap, stín z víka atd.. Nášlapná krmítka nepoužíváme, všechno určené pro slepice máme buď plast nebo dřevo. Nicméně občas dostanou něco v nerezu a moc... celý příspěvek > |  | Černí broučci v kočičí srsti - blechy, 23.3.2016 Mám pocit, že si nerozumíme. V případě, že jde o jednorázovou záležitost, že zvíře donese blechu a odhalíme to hned, je lokální řešení v pořádku. Je jedno jestli se to stane, jednou nebo víckrát do roka.
Ovšem pokud na to hned nejpřijdeme a... celý příspěvek > |  | Černí broučci v kočičí srsti - blechy, 22.3.2016 S první částí souhlas, ale to další už bych až tak jednoduše neviděla. Použití spot-on je v pořádku, také je používám, ovšem viděla jsem také několik pejsků, kteří po jejich použití měli toxický šok. Nicméně něco se použít musí, to je... celý příspěvek > |  | Černí broučci v kočičí srsti - blechy, 21.3.2016 Nejsem veterinář, ale podle mě to blecha je. Nicméně chcete-li mít jistotu, obrátila bych se na veterináře, který se specializuje na dermatologii, ti se v breberkách a vůbec tomu, co se děje s kůží velmi dobře vyznají. Nevím odkud jste, ale je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|