Příspěvky uživatele - 26.152

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejranější odrůdy slivoní, 30.6.2018 Obsahuje fotku
Dnes sklizena většina plodů Hermana, dost plodů se už poroučela na zem. Oproti loňsku se mi zdá, že je letos v plodech méně cukrů. Možná vliv počasí, možná šarky. Katinka se vybarvuje, ale násada je letos malá, navíc ji má ráda většina škůdců.
Nejranější odrůdy meruněk II, 24.6.2018 Obsahuje fotku
Zřejmě sluneční úžeh na plodech Veselky.
Rajka, 24.6.2018 Obsahuje fotku
Rajka mi letos bude plodit podruhé. Mám ji na podnoži A2, roste dost bujně a už teď je to strom kolem 3,5 m výšky. Plody se krásně vybarvují, chuť velmi dobrá (ale ne výborná), s uchovávatelností nemám zatím zkušenosti. Sklízel jsem v první dekádě... celý příspěvek >
Červnová, 24.6.2018
No, mít v červnu hrušky, to není vůbec špatné.
Flamingo, 24.6.2018
Flamingo beru jako "dobrou broskev". Stromek tu mám ze soucitu - je stejně malý, možná menší, než když jsem ho před x lety kupoval na nevhodné podnoži (B-VA-2) do místního jílu. Těch svých 10 plodů si ale i letos podrží .
Prebierka plodov u slivky, 23.6.2018
Mně občas přeplodí Č. rodna (i letos), a to pak 3/4 všech plodů nejsou skoro poživatelné. Raduju se, když tam teď najdu nějaké ty "usmrkance".
O jakou chorobu se jedná?, 20.6.2018
Podle mne se o strupovitost peckovin nejedná. Snad reakce na hálčivce nebo nějaké abiotické poškození?
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 20.6.2018
Ono je to zajímavé - píší u letních odrůd ono ukončení chemické ochrany v polovině června, ale dále tam je uvedena u Spintoru aplikace bez termínového omezení. Ochrana ovoce v  integrované bezreziduální produkci
Meruňka Tsunami, 19.6.2018
Tsunami - za mě velmi dobrá meruňková chuť.
Nejranější odrůdy slivoní, 19.6.2018
Petře, povzbuzuješ asi jinýho Hermana, tohle je čistokrevný Švéd .
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 13.6.2018
Kdyby pán věděl, co se uvolňuje z netkaných textilií... Kdybych občas tu chemii do sebe nedostal, tak by mi hrozilo, že umřu zdravej .
Goldstar, 9.6.2018
Děkuji vám za názory. Mně to připomíná třeba odrůdu Gloster (je to taky od G a směs stejných písmen - a asi "nebyl čas lámat si hlavu kdo je kdo" - tedy co je co ). Poté, co mě se záměnou roubů vyšplouchly Holovousy, došlo možná i na Sempru. A další... celý příspěvek >
Leskora, 9.6.2018
Vždy, když vidím ty vaše zralé nebo dozrávající Leskory, tak zapochybuju o pravosti té své, stále zelené. Ale na druhou stranu v minulosti dokazala během pár dní tu zelenou rychle vyměnit za oranžovou. Tedy doufám.
Uz nekde uzraly tresne?, 9.6.2018 Obsahuje fotku
Dneska šla dolů část Kordie - nedokážu ji tu bez postřiku proti vrtuli udržet v poživatelném stavu do tmavě ruda.
Goldstar, 8.6.2018 Obsahuje fotku
Mohl by někdo z vás, kdo pěstujete Goldstar, poslat aktuální fotografie plůdků? Letos mám první násadu na dvou lokalitách a plůdky se mi nějak nezdají (protáhlé, načervenalé), že by měly dorůst v Goldstar, který znám. Byly to rouby ze... celý příspěvek >
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika