Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámá trvalka, 26.5.2018
Ano, už to vidím, to padlí tam tuším je. Mrkněte po postřikách, nevím přesně, který na něj je.
Co je to?, 26.5.2018
Já na ní tedy nic zvláštního nevidím Když je horko(a to je u nás skoro pořád) trnky takový habitus s pokrouceným listím prostě mají. Snad nějaký sadař pozná víc.
Neznámá trvalka, 26.5.2018
Zdravím Pokud myslíte tu velkou z loňského roku - to je jiná rostlina, to je nocenka a ta je jednoletá, vysemeňuje se. Na dalších fotkách je tuším plicník, ten už odkvetl a snad by potřeboval jen víc vlhko, píšete, že polostín má.
V půdě byl zakopán pes, 25.5.2018
Vyzvedněte ostatky(kosti) a přemístěte je na jiné místo, nebo jak sami uznáte za vhodné. Původní místo zhusta posypte vápnem. Ne, na zeleninu to nemá žádný vliv, maximálně takový, že bude půda víc vyhnojená.
Stachys byzantina - jak získat semena z květiny?, 24.5.2018
Nikdy jsem je nestudovala zblízka, ale myslím, že za pár týdnů po odkvětu by měla být semena zralá, květy bych odstříhla, dosušila doma na novinách a pak semínka vyklepala. Na stanoviště bych vysypala začátkem podzimu, či na jaře. Mám je vysemeněné... celý příspěvek >
Další diskuze:  31323334  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika