|
Příspěvky uživatele - 148.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámá trvalka, 26.5.2018 Ano, už to vidím, to padlí tam tuším je. Mrkněte po postřikách, nevím přesně, který na něj je. |  | Co je to?, 26.5.2018 Já na ní tedy nic zvláštního nevidím Když je horko(a to je u nás skoro pořád) trnky takový habitus s pokrouceným listím prostě mají. Snad nějaký sadař pozná víc. |  |
|  | Neznámá trvalka, 26.5.2018 Zdravím Pokud myslíte tu velkou z loňského roku - to je jiná rostlina, to je nocenka a ta je jednoletá, vysemeňuje se. Na dalších fotkách je tuším plicník, ten už odkvetl a snad by potřeboval jen víc vlhko, píšete, že polostín má. |  | V půdě byl zakopán pes, 25.5.2018 Vyzvedněte ostatky(kosti) a přemístěte je na jiné místo, nebo jak sami uznáte za vhodné. Původní místo zhusta posypte vápnem. Ne, na zeleninu to nemá žádný vliv, maximálně takový, že bude půda víc vyhnojená. |  | Stachys byzantina - jak získat semena z květiny?, 24.5.2018 Nikdy jsem je nestudovala zblízka, ale myslím, že za pár týdnů po odkvětu by měla být semena zralá, květy bych odstříhla, dosušila doma na novinách a pak semínka vyklepala. Na stanoviště bych vysypala začátkem podzimu, či na jaře. Mám je vysemeněné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|