Příspěvky uživatele - 91.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Majovky 2019, 2.6.2019 Obsahuje fotku
Dozrála mi nějaká srdcovka. Škoda, že nevím, jaká. Plody jsou velmi atraktivní, ale je jich málo.
Prosím pozná někdo co je to za plevel?, 2.6.2019
Je to letní lodyha přesličky. Malé dávky herbicidů ji nezničí. Lepší je mechanické narušování a odstraňování jarních lodyh tvořících spory.
Sklizeň 2019, 1.6.2019 Obsahuje fotku
Myslím, že kdo prodává meruňky, moc si letos nevydělá. Úroda bude nadprůměrná, ale ceny jdou prudce dolů. Alespoň na balkánském trhu. Radost budou mít jen spotřebitelé a samozásobitelé.
Zmrazování fenyklu, 1.6.2019 Obsahuje fotku
Máte tedy někdo zkušenost se zmrazováním nebo sušením feyklové natě. Zase mi vyrostl dvoumetrový fenykl a chtěl bych ho zakonzervovat než vykvete.
Podnož pro meruňku, 30.5.2019
Pokud bude jáma hluboká půl metru, bude to stačit. Strom bude už dost silný na to, aby si něco urval z venku. Samozřejmě větší jáma nevadí. Jen je to velmi pracné oproti reálnému přínosu.
Cukety 2019, 29.5.2019 Obsahuje fotku
Dneska mi na jedné rostlině vykvetly tři květy, z toho jeden samec. Uvnitř jsou viditelné určité rozdíly i na špatné fotce. Možná to někoho bude zajímat.
Moruše, 28.5.2019 Obsahuje fotku
Na tu zeměpisnou šířku je to výborný výsledek. Škoda těch mírně omrzlých listů. Já jsem dneska objevil na svém menším stromku asi 5 zlatohlávků. Asi je jich tam víc, ale neodstranil jsem je. Ať se taky nažerou. U nás není o moruše nouze. Jsme o 7... celý příspěvek >
Mandloň bez listů, 28.5.2019
Asi to tím nebude. Znáte podnož? Každá má trošku rozdílné požadavky.
Identifikace rostliny, 27.5.2019
Kakost oddénkatý asi
Papriky (chilli) - pěstovaní ve fóliovníku, extrémní teploty, 27.5.2019
Když jsem používal "fóliák", demontoval jsem v červnu jednu velikou tabuli Lexanu a vrátil jsem ji až v srpnu. Nejvíc by se mi líbilo snadno přenosné pařeniště nebo skleníček. Bylo by to dobré i pro výměnu půdy a nachytání sněhu v zimě. Jenom to... celý příspěvek >
Sklizeň 2019, 27.5.2019 Obsahuje fotku
Když nepočítám zeleninu, tak po jahodách, třešních a moruších začínají zrát i rané meruňky. Padané plody jsou opravdu úplně jiná třída zralosti než ty trhané a transportované.
Cukety 2019, 27.5.2019 Obsahuje fotku
Já jsem z toho byl taky poněkud zmaten. Byl jsem zvyklý na to, že prvé květy jsou obvykle samčí. Teď mi z více než deseti květů rostou plody a už začínají mírně přerůstat. Je možné, že jde o vylepšený partenokarpický hybrid, který ani pyl nepotřebuje... celý příspěvek >
Moruše, 27.5.2019 Obsahuje fotku
U vás to bude asi obvyklý výsledek. Stejně jako na mé balkánské zahradě. Na Vysočině by to u mě byla rarita. Tam se mi dokonce neujal ani v březnu správně naroubovaný roub. Neměl ani stopy srůstu, ale byl živý. Tak jsem z něj vzal dvě očka. Teď v... celý příspěvek >
Majovky 2019, 18.5.2019
Třešně trhané dneska jsou o polovinu větší než ty první na stejném stromě před týdnem. Ty vaše snad taky povyskočí než je všechny otrháte. Nevím, jestli je to tak u všech odrůd.
Papriky 2019, 18.5.2019 Obsahuje fotku
Pro zajímavost přikládám snímek výsadby paprik v Bulharsku do bazénků. Zahrádkáři pěstují klidně i tisíc sazenic, takže je předpěstovávají venku pod fólií. Vysijí v březnu asi 5000 semínek různých odrůd. Sazenice sázejí na konečném stanovišti dost... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika