Příspěvky uživatele - 244.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Příliš sladké šípkové víno, 6.5.2019
Šípkové víno založené dle návodu na kvasnicích Vinka je po cca 3 měsících kvašení v pokojové teplotě příliš sladké. Dá se s tím něco udělat? Prosté ředění vodou ubírá na chuti. 
Řetězka na elektr. pilu AL-KO 1800/40S, 7.5.2017
Nemáte někdo tušení, kde by se dala sehnat. Vylámalo se pár plastových zubů. Nejlepší by bylo něco kolem Liberce, nebo Prahy příp.nějakej zásilkáč. Nemá někdo náhodou nevyužitou doma? Dík za info.
Sušené švestky ztratily sladkost, 16.12.2016
Po asi dvou měsíčním skladování v papírovém sáčku v chladné nevytápěné místnosti / tak 7 stupňů/  ztratily sušené švestky sladkost a jsou, jako trochu do kysela, až to dráždí jazyk... zkusil jsem dát jich trochu na síto nad kamna a je to trochu... celý příspěvek >
Odpadlý břečťan, 14.6.2016
Mám na fasádě asi 20 let břečťan, který se rozrostl asi do šířky 2,5 m a dosahoval k parapetu okna v 1.patře asi 5 m. Ostřihováním ze strany i shora zesílil a vznikla taková kompaktní deka. Včera po dešti to všechno spadlo a zůstala jenom zašpiněná... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika