Příspěvky uživatele - 186.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 31.3.2017
No jo, zvláště když za plotem soused pěstuje pahýl monilíí sežrané meruňky, který odmítá odstranit a na větvích švestek má sbírku mumií - asi jste mě přesvědčili a zkusím Signum namísto oblíbené kombinace Horizon+Zato. Tedy jestli se uklidní vítr,... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 31.3.2017
"každý den nebo tři o které nějaký květ vykvete později, svou roli sehrát může, pokud poslední mráz příjde právě mezi nimi" - To teoreticky ano, ale také to může být nevýhoda: Soudedovi rozkvétají meruňky nyní a mají tak před sebou nejmíň 3 dny... celý příspěvek >
Gabrovská - co s novým terminálem, 30.3.2017
Nebo podle Zahnova řezu odstranit nadvakrát, každopádně důkladně zatřít, do latexu ap. lze přidat mědnatý postřik. D
Gabrovská - co s novým terminálem, 30.3.2017
Ještě jsem na to koukal na větším monitoru - mě se ta barva kůry a špičaté plodonoše jako Gabrovská moc nezdají... Může tam být naroubováno kopulací a nemusí to být poznat. Já bych to možná přehodnotil a ten výhon u báze odstranil, zatřel. A pokud by... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 27.3.2017
Zopakoval jsem si látku na webu a zaujalo mne, že předjarní postřiky a za suchého počasí i postřiky do fáze rozdělování květních pupenů nepovažují za rozhodující! Vesměs se píše do této fáze o postřicích Cu + S (i ve směsi - pro mě zase... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 23.3.2017
Na ostravsku tedy do myšího ucha ještě daleko, teprve jsem dělal zimní postřik Cu. Možná na Hradecku bylo víc sněhu, tak zem tak nepromrzla.
Odzimování fíkovníku, 23.3.2017
Nemyslím, že by textílie vytvářela chladnější klima, zvláště v noci udržuje teplo, nakonec proto se dává na jaře i na záhony. Možná by k oddálení rašení přispělo jarní stínění, ale zase pozdějším nástupem do vegetace se oddálí breba sklizeň a... celý příspěvek >
Odzimování fíkovníku, 22.3.2017
už jste to dávno měl udělat (jakmile pominou mrazy pod -10st)
Moruše, 22.2.2017
Barva plodu nemá se jménem nic společného, mrkněte někam na web. Spíše je to dle kůry, pupenů. Morus alba = bílá, původ Asie, může mít variantu běloplodou, načervenalou i tmavě černé plody. Morus nigra = černá (původ Asie) má tmavé plody. Morus rubra... celý příspěvek >
Přiroubování druhé odrůdy, 12.10.2010
Ještě jsem našla, že slabší růst má Amfora, která zraje i později než Konference. Jenže nejsem s to nikde vyčíst, jestli se vzájemně opylují. Také jsem se dočetla, že Amfora vyžaduje dobrou půdu, a my máme celkem mělkou půdu, pod kterou je jíl.... celý příspěvek >
Přiroubování druhé odrůdy, 11.10.2010
Chtěla bych zkusit totéž jako paní Zuzka. Máme menší zahradu u Prahy cca 400 m.n.m., chtěla bych stromek Konference na semenáči + přiroubovat další podzimní odrůdu s chutnými plody na jídlo. Můžete mi prosím poradit, jakou podzimní pozdnější odrůdu... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika