|
Příspěvky uživatele - 65.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Děkanka robertova, 26.6.2020 Nejlepší hruška! V šedesátých letech byla moje školní svačina -dva krajíce chlaba se sádlem a 2-3 hrušky.Výborná na jídlo, zavařování i pálení-12,5lslivovice-52%.Devadesátiletý strom dává 4-5 meráku ovoce. |  | Spala slivone?, 8.6.2020  Foto6 |  |
|  | Spala slivone?, 8.6.2020  Foto5 |  | Spala slivone?, 8.6.2020  Foto4 |  | Spala slivone?, 8.6.2020  Foto |  | Spala slivone?, 8.6.2020  foto |  | Spala slivone?, 8.6.2020  Tou bakterií jste mě docela vyděsili, netuším, odkud by se tady vzala☹️
Dnes jsem tedy na vaši řadu pořádně prohlídka strom a objevila jsem skoro na každé větví nehezkou prasklin, z některých vytika smola jantarové barvy, z některých... celý příspěvek > |  | Spala slivone?, 5.6.2020  Dobrý den, i já prosím o radu. Máme 10tiletou šestku Stanley, každý rok jsme sklizeli velké množství naprosto úžasných švestek. V zari loňského roku jsem švestku docela dost prorezala, abych ji provzdusnila korunu, vše zatrela. Na jaře nádherne... celý příspěvek > |  | Řez broskvoní, 16.4.2020 A kde tedy ořezat, aby se strom omladit?Děkuji |  | Řez broskvoní, 15.4.2020  tady foto |  |
|  | Řez broskvoní, 15.4.2020 Dobrý den, máme pozdní broskev par let, jenže jsem nevedela, že se řeže každý rok a tak vypadá takto.Loni na jaře jsem zkrátila delší vetve, ale chtěla bych jestli by obnovila letorosty na holých vetvích od kmene.Chystám se provést bud dlouhý nebo... celý příspěvek > |  | Dřevo do destilátu, 7.2.2020 Dobrý den a máte nekdo zkušenost s javorovym dřevem nebo hoblinami slyšel jsem ze se to taky dělá, předem diky |  | Jaká je to pokojová rostlina?, 21.10.2019  Dobrý den, prosim,co je to za pokoj.rostlinu, ty dlouhe konce myslim, ze jsou květy?
Děkuji Jtka |  | Melouny 2019, 10.9.2019 Děkuji za rady, moje melouny, teda první, zní dutě, uponek má uschlý, žlutý zespoda je jen mírně.Ale teprve minulý tyden přestal rust a je tmavý, tak nevím.Jitka |  | Melouny 2019, 7.9.2019 Dobrý den, mohl by někdo vložit foto melounu nezraleho se stopkou a melounu zraleho se skroucenou stopkou? Nevím, jak to přesne vypadá. Děkuji Jitka
|  |
 |
|
|
|