|
Příspěvky uživatele - 107.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vilma, Venus, Aztek, 27.2.2018 Já je letos budu zkoušet prvně (mám místo, kam by se mi hodily).
Jinak normálně půjdu do tyčkového Bejbina (ve volné půdě) - to nám chutná asi nejvíc.
Loni a předloni jsem zkoušela ještě divoká rajčata a chuťově byla fajn, jenom... celý příspěvek > |  | Vilma, Venus, Aztek, 27.2.2018 Tak takhle by se mi to líbilo. Doufám, že to tak klapne i v mých podmínkách... |  |
|  | Vilma, Venus, Aztek, 27.2.2018 To jste mě moc nepotěšil Ale co, letos je vyzkouším a příští rok kdyžtak už nebudou... |  | Vilma, Venus, Aztek, 26.2.2018 Mám v plánu vyset balkonová rajčata Vilma, Venus, Aztek a lámu si hlavu nad tím, jak jsou (či nejsou) ranná, resp. kdy asi zrají. Na pytlíčku tato informace schází. Poradíte mi, prosím? Děkuji.
|  | Švestka Imperial - prostokořenná nebo v kontejneru?, 16.2.2018 Letos na jaře bych chtěla vysadit "sloupovitou" švestku Imperial. Mám možnost koupit buď prostokořenný stromek nebo stromek v 7,5l kontejneru. Který byste mi doporučili?
A když už jsem u toho dotazování: Jaké máte s touto švestkou zkušenosti?... celý příspěvek > |  | Zivy plot, 7.2.2018 Připojujím se: Můžete mi prosím doporučit nějaké kvalitní odrůdy dřínu? Děkuji. |  | Množení milion bells výsevem, 7.2.2018 No, já jsem letos koupila semínka z Číny, tak jsem zvědavá, co z toho vyroste... jestli vůbec něco |  | Slad - pálení, 5.2.2018 Pane Vysloužile a v jakém poměru s vodou se ten výtažek míchá?Prodávají jej ve14kg balení. A zakvasím čím? A při jaké teplotě? Já vím, že se ptám hloupě, ale nemám s tímto vůbec žádné zkušenosti. Děkuji za dobrou radu.
Jirka |  | Zasilková zahranictví, 31.1.2018 No jo, prodej v kořenech mě taky dorazil. Jsem fakt normálně začala přemýšlet, co že by mi to vlastně dorazilo, kdybych si to objednala.
Jinak málokteré zahradnictví prodává sazenice (letniček i jiné) v kontejnerech 7x7 - to Starkl snad ani jiné... celý příspěvek > |  | Třešeň - štíhlé vřeteno, 16.1.2018 narazil jsem na zajimave odkazy v anglictine ohledne pestovani tresni na gisele,
Cherry Training Systems (PNW 667, updated June 2015)
videa na youtube gisela cherry,
Pavel
|  |
|  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 15.1.2018  dobrý den,
žádám o radu jak zkrotit jablon pidi. Letos na podzim jsem vysadil malou stenu sloupovitych jabloni (moonlight, redspring..) celkem 4ks, jedna se o proutky 50-70cm, u nich se budu snazit pri pestovani drzet bocni obrost na 20cm... celý příspěvek > |  | Čím hnojit rakytník?, 15.1.2018 Dobrý den, zajímavá diskuse.
Pokud jde o ten popel, může být i z dřevěného uhlí, nebo to už ne?
Děkuji. |  | Do jakého sponu je vhodné sázet Barvínek - Vinca major?, 11.1.2018 Jejda, teď jsem trošku zmatená. Jaký je rozdíl mezi barvínkem a brčálem? Myslela jsem si, že je to jedno a totéž. |  | Do jakého sponu je vhodné sázet Barvínek - Vinca major?, 10.1.2018 Díky moc. To vypadá jako ta pravá kytka pro mě |  | Kolik hrušek denně, 6.11.2017 No mě stačí i jedna hruška a jsem nafouklej jak balón. Tak tož tak. Každý to asi má jinak. :-)
|  |
 |
|
|
|