|
Příspěvky uživatele - 104.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Usychající konce větví u slivoně, 3.6.2019 Děkuji za pomoc, hned jdu na to. |  | Usychající konce větví u slivoně, 3.6.2019  Zdravím,
začaly mi usychat konce větví u slivoně. Slivoň se chovala normálně, začala kvést. Odjel jsem na 10 dní pryč a když jsem se vrátil, tak neměla slivoň ani jeden plod a všiml jsem si, že začínají jaksi usychat konce větviček. V té době... celý příspěvek > |  |
|  | Jak vyřešit problém s herbicidy po hnojení trávníku Travinem, 20.5.2019 Moc vám děkuji za upřesnění. Jsem rád, že to není tak hrozné, jak to nejdříve vypadalo. |  | Skvrny na rajčatech, 17.5.2019 Zklamu Vás. Trávník krásný nemám, protože jsem ho tím hnojil jen asi 3x, a to vždy jednou ročně. Nejsem žádný velký znalec těchto věcí, proto, když jsem si kdysi někde přečetl, že je Travin pro trávník dobrý, tak jsem ho koupil. A dále jsem ho... celý příspěvek > |  | Skvrny na rajčatech, 17.5.2019 Děkuji za rychlé reakce. Předpokládám, že je to z kompostové hlíny, kde byla tráva, která byla hnojená travinem. Sice jsem hnojil jen jednou a kompost je 2 roky starý, ale asi to nestačí. Přehnojené by být neměly, protože jsem je hnojil za celou dobu... celý příspěvek > |  | Skvrny na rajčatech, 17.5.2019  Na některých rajčatech se mi objevily skvrny a dle mého také přestaly růst. Rajčata jsem vypěstoval ze semen. Přesadil do květináče, dal ven a po pár dnech, kdy hlásili zimu jsem je dal dočasně domů. A pak jsem si všiml tohoto problému. Dá se zjistit... celý příspěvek > |  | Zemina pro muškáty, 1.4.2019 Děkuji za rychlé reakce. Nebudu tedy zbytečně utrácet za substrát a udělám to podle vás. |  | Ochrana dřeva gumoasfaltem, 29.3.2019 Nějak jsem měl pocit, že když něco udělám, vydrží to dřevo déle. Já jsem měl do teď natřené trámy a vydržely asi 8 let. I když byly poslední 2 roky už hodně rozpadlé. Tak jsem chtěl zase třeba 8 let vydržet. |  | Ochrana dřeva gumoasfaltem, 29.3.2019 Zdravím, dělám si z fošen kompost a byl mi na něj v prodejně barev doporučený gumoasfalt SA12. Přiznám se, že jsem nad tím v té chvíli moc nepřemýšlel a rovnou ho koupil. V minulosti jsem totiž natíral dřevo na zahradu apod. barvou Remmers HK Lasur a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|