|
Příspěvky uživatele - 48.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 2.6.2010 Teda Mirku, vám nestačí, že jste,, provokoval "s těma paprikama, zase nám ukazujete jak se mají pěstovat rajčata, mě ještě dlouho nepokvetou a vy už máte plody, to jste kouzelník?Příští rok budu dělat všechno přesně podle vás! závidí a zdraví... celý příspěvek > |  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 2.6.2010  Rozdíl mezi rajčaty venku a ve skleníku je veliký, na záhon jsem je vysadila před třemi týdny a jsou porád stejné, E |  |
|  | Choroba paprik, co to je, poraďte?, 29.5.2010 Tak jsem je přihnojila a s tím Kuprikolem ještě počkám, ještě že je dávám po dvou, jinak by mi žádné nezbyly, vy máte na sadbu krásnou zimní zahradu, já to tady měla roztahaný po všech parapetech, když bylo teplo, tak jsem je na platech vynášela... celý příspěvek > |  | Nemoc psa, 29.5.2010 Máme 12 letou fenku a doktor jí zjistil cukrovku a ALP jater má 22.7 a má být jen 1.5,na cukrovku jí pícháme inzulin a už se jí cukr upravil, na játra bere prášky-Legaphyton a drží dietu, má někdo zkušenosti s touto nemocí a může se pejsek úpně... celý příspěvek > |  | Choroba paprik, co to je, poraďte?, 29.5.2010 Tak s tou hnilobou jste měl pravdu, píšou,že by se měli rostliny střídat, tak to nedělám, protože rajčata pěstuju venku a do skleníku dávám jedině papriky, občas přidám lilky, tak to bude problém, jinak jsem na podzim dala nějakou dezifekci,... celý příspěvek > |  | Choroba paprik, co to je, poraďte?, 29.5.2010 Teda Mirku, vy mě s těma krásnýma plodama pěkně provokujete, to není možný, že v takovýmhle počasí už máte papriky na záhoně, mě sotva začaly kvést ve skleníku, ale vy jstě měl už v březnu krásnou sadbu, já jsem je pohnojila při vysazování... celý příspěvek > |  | Choroba paprik, co to je, poraďte?, 29.5.2010  Taky mám problém s paprikama, od země stonek zhnědne, listy zvadnou a do dvou dnů je paprika pryč, skleník nepřelévám a přesto mě jich hodně zašlo, neví někdo čím je mám ošetřit než uhnijou všechny? děkuju Ella |  | Stáleplodící jahodníky, 29.5.2010  Zdravím z kladenska, já pěstuji už jenom stáleplodící jahody, mám víc druhů ale nejvíc rodí Selva, taky pěstuju stáleplodící vekloplodé měsíční, jsou výborné, bohužel nevím jméno, Ella |  | Nemocný přísavník, 28.5.2010  Zdravím z kladenska, p.Marie to je nějaký druh clematisu, kvete hodně brzo na jaře a nestříhá se, u nás tolik neprší jsme v nejméňe deštivé oblasti, ale zima mě taky hodně rostlin poničila, posílám ještě jeden obrázek, Ella |  | Nemocný přísavník, 27.5.2010  Marie máte to nádherný!!!přesně takhle by se mi líbilo nechat dům obrůst, kolik let vám to obrůstá?moc děkuju za radu, hned zítra přísavník ořežu aby co nejdřív vyrazil nové větvičky, nemám ho něčím přihnojit?,tady mám taky pár fotek, zdraví Ella |  |
|  | Nashi, 27.5.2010 Byla jsem měsíc v lázních, tak jsem nemohla poděkovat za radu, Ella |  | Nemocný přísavník, 27.5.2010 Tak to bude asi ono, to mě nenapadlo, že by mohl být namrzlý, taky má jednu slabou větev trochu víc olistěnou, jinak je celý holý, tak nevím, jestli ho máme vykopat nebo jen všechny suchý větve ořezat, co radíte? zdraví E |  | Nemocný přísavník, 25.5.2010  Mám zdi kolem zahrady porostlé přísavníky, všechny vždycky krásně rostly a letos je jeden skoro holý, listy žádné, na větvičkách jsou uvadlé malé lístečky, jako uhnilé, neví někdo, co je to za nemoc a jak ho ošetřit, moc děkuju za radu E |  | Poraďte prosím s Clematisem, 25.5.2010  Já mám Clematis, který nestříhám, kvete každé jaro, můžete si koupit různé druhy a budou nakvétat postupně, zdraví E |  | Kiwi, 25.5.2010  Já jsem si koupila jednu sazenici kiwi Arguta v roce 2005 a rodilo hned druhý rok, udělala jsem už hodně řízků a jsou už z nich pěkné keře a už taky rodí, přikládám obrázky letošních poupat, v loni jsem koupila kiwi KenśRed Portos červené, není... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|